Hamarosan újra nyit a Space! Ibiza legendás klubja 2016-ban zárta be végleg a kapuit. Az újranyitásról számos pletyka keringett az elmúlt években. Ezekből végül semmi nem lett, most azonban már az opening party dátuma is biztpsra vehető! Június 2-án lesz, a hangulatért pedig természetesen Carl Cox felel. Ő zárta nyolc évvel ezelőtt a klub záróbuliját egy maratoni hosszúságú szettel.

Mintegy 30 éves fennállása idején a Space Ibiza hatszor végzett a DJ Mag Top 100-as klublistájának élén. Sokan visszasírják a régi időket!

A Space továbbra is közel lesz a tengerhez, azonban nem Ibizán, hanem az Adria partján működik tovább.

„Új korszak köszönt be a Space életében, csodálatos és különleges élményre számítsatok! Alig várjuk, hogy bemutathassuk víziónkat egy olyan nagyszerű helyszínről, ahol egyszerre lesz jelen a klub- és a fesztiválélmény” – avatott be a részletekbe Fabrizio De Meis, a Space Riccione ügyvezető igazgatója. A szórakoztató komplexum három tánctérrel – Arena, Garden és Terrace – multifunkcionális helyszínné alakul, hallgatva az új idők szavára.

Pepe Rosello, a Space legendás alapítója így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy itt, Riccione-ban folytatódhat a Space történelme, egy olyan ikonikus helyen, ami egyet jelent a szórakozással„.

Forrás: [Fazemag]