A sztori kereken egy évvel ezelőtt indult. Még csak? Pedig annyi minden történt, mintha már évek teltek volna el! Minden egy szigetszenmiklósi villában megtartott házibulival kezdődött. Több privát esemény megrendezése után nyártól robbantak be csak igazán a dolgok. Onnantól aztán nem volt megállás! Megjelentek már az összes releváns fővárosi klubban, és egy mini fesztivált is megszerveztek.

A New Genaration Rave csapata tökéletes példa arra, hogyan juthat egy baráti kollektívaként induló kezdeményezés a közösségépítés ereje által egyre magasabb szintekre. A siker legfőbb kulcsa az a hatalmas energia, ami a közönég irányából érkezik.

A New Generation Rave következő állomása március 16-án lesz az Arzenálban. És mivel a Good Vibes Only privát sorozat szülinapja egybeesik ezzel a dátummal, így minden csoporttagot szívesen látnak a backstage-ben, mindenféle ráfizetés nélkül. Az Arzenál teljes backstage-ét a GVO fogja uralni.

Az évforduló alkalmából arra kértük a rezidenseket, illetve a szombati buli hazai fellépőit, hogy osszák meg velünk a legkedvesebb emlékeiket, ami az elmúlt egy évhez köthető.

ädene

„A legmeghatározóbb és a szívemhez leginkább közelálló emlékem egy halloweeni GVO-bulihoz köthető, mivel azelőtt rengeteget szorongtam és féltem a pult mögött. Halloween alkalmából beöltöztem Trinitynek és ebben az elfogadó közegben teljesen felszabadultam, végre önmagam lehettem. Azóta rám ragadt a napszemüveg és azóta nem félek.”

Francis

„Az első közreműködésem és szereplésem a NG/GVO színeiben tavaly novemberében történt, az élmény után nem volt kérdés a közös munka a jövőben. A következő bulin már 4 debütáló külföldi headlinerrel találtam magam egy line up-on, ami meghatározó volt, hisz először történt ilyen a karrieremem során, amiért nagyon hálás vagyok. Kíváncsian várom milyen jövőt tartogat a közös munka.”

FRITZIE

„Az elmúlt egy évben a legnagyobb élmény a Fantasm, Infeed-es buli volt, mivel Infeed egyik kedvenc dj/ producerem (Ádámnak sokat ragtam fület miatta), aki után kettővel játszottam, hatalmas buli volt, várom a folytatást!”‘

Gabros

Azon a bizonyos szigetszentmiklósi rezidencián kezdődött, ahol senkit nem ismerve érkeztem, egy csodálatos szettel folytattam, majd csupa csodálatos embert megismerve távoztam, mit sem gondolva, hogy a következő privát eseményre is érkeznem kell. Majd jött egy hihetetlen energiákat „a kifejezés szavakba valahol a földöntúl” Fabrika! És ezután a hétvége után, valahol szerda környékén, miután külföldi fellépésemét le kellett mondanom jött is a negatív tartományra a pozitív válasz: az a telefon hívás, amiben szombaton Playgroundba voltam hivatott. Persze New Generation Rave ismételten. Szóval ez a helyzet már önmagában ahogy alakult egy mély emlék, de ezt tovább fokozva a helyszínt beközelítve az est napján jött az újabb emlék, hogy anno The Groove Budapest néven futva ebben a klubban volt az első nagyvárosi techno fellépésem .. szóval megint egy olyan oldal a történetben, ami szintén felejthetetlenként él a szívemben! Majd következett egy nagyon különleges helyszín, Isaszeg! Aminek már a elhelyezkedése a szívemig hatolt, ezt követte egy csodálatos közönség, akiknek sikerült mindent átadni és ezt érezni és látni..nem tudom szavakba foglalni..mert mert a létező összes ismert szó, amivel megpróbálod kifejezni az ott átéltélteket egyszerűen kevés, nem tudom a valódi érzést közölni! Szóval mint már említettem, erre is csak annyit tudok mondani, hogy „a megfelelő szavak, kifejezések valahol a földtúl” biztosan létezhet. Az én kapcsolatom az egész New Generation Rave-vel egy olyan emlék, aminek története van! Az a láthatatlan dolog, amiket én energiáknak nevezek és azok a kis plusz dolgok, amik megadjak a választ. Hálás vagyok, hogy lehetőségem volt megismerni, tapasztani, adni, örömet okozni!”

MiMiR

„Három éve zenélek rendszeresen bulikban, azonban lassan 1 éve érkezett el fordulópont a dj karrieremben. Egyre több alkalommal kaptam fel arra a fejemet hogy a MiMiR név olyan általam nagyra tartott és kedvelt Dj-k mellett van, mint például Gabros, Janett és Daniel Weirdo. Számomra ez egy olyan érzés, mintha megtaláltam volna a valódi utam és ezzel párhuzamosan közelítek a céljaim felé. Egykor csak hallgattam, néztem őket, most pedig én adom vagy veszem át a pultot s ez fantasztikus. Úgy érzem jó irányba haladok. Nagyon hálás vagyok a NewgenerationRave egész csapatának hogy bizalmat szavaztak és kitartanak mellettem.” Nyomodfasz! 💚

Ric_Hard

„Nekem az elmúlt év során két meghatározó emlékem van bulikról, ami mindig is megmarad! Az első amikor tavaly Isaszegen a példakép lemezlovasom adta át a pultot nekem és jó barátomnak Fritzie-nek! A második pedig, amikor több mint 1000 embert sikerült a D9-be csábítanunk és egy akkora bulit össze hozni mint amilyenről álmodoztunk! Jól mondják az álmok valóra válnak, de amikor ott állsz és nézitek, hogy ezt a ti csapatotok hozta össze még örömtelibb!”

És, hogy milyen hangulatra számítsatok szombaton? Íme egy kis kedvcsináló!

A headlinerek szerepét pedig – Toxic Machinery és Jayron fogja betölteni. Aki figyelemmel kíséri a New Generation Rave történéseit, azok számára már nem is szükséges leírni, hogy melyik országból jönnek.

Toxic Machinery egy amsterdami illetőségű duó. Hogy pontosan kik ők, azt sokáig nem is lehetett tudni, hiszen maszkban léptek fel. Ám úgy gondolták, hogy anélkül viszont sokkal intimebb kapcsolatot tudnak kialakítani a közönséggel. Az Instára feltöltött videóikat elnézve pedig úgy tűnik, hogy maximálisan bejött a számításuk. Néhány héttel ezelőtt egy teltházas holland Verknipt eseményen is szerepet kaptak a pult mögött.

Jayron még csak 21 éves, de olyan nagynevű dj-k játsszák már a zenéit, mint például Nico Moreno, I Hate Models, Fatima Haji és DYEN. Jayron szeret kísérletezni, előszeretettel kombinál egymással különböző zenei stílusokat, a szombati fellépése során pedig maximális energiaszintre számíts. Ez utóbbi megállapítás az este összes fellépőjére igaz lesz!

A New Geneation Rave március 16-i eseményén összesen 8 dj fog felsorakozni, a csapathoz méltó módon kitolt nyitvatartással, egészen másnap reggel 10-ig!  A legkeményebb hardtechno fog szólni 11 órán keresztól, a dj-k 160 bpm-nél nem igen adják alább.

Esemény: https://www.facebook.com/events/785495400290398
Jegyek:
https://cooltix.hu/event/65cfb212ca9a34af77732bec