Talpra magyar! Itt a hosszúhétvége! Ami azt jelenti, hogy már csütörtök éjjel meg lehet indulni az éjszakába anélkül, hogy a másnapi munka miatt kelljen aggódni. De akinek ez mégsem opció, annak a péntek is sok érdekességet tartogat!

Ha már ezen a hétvégén amúgy is minden piros-fehér-zöldbe borul, akkor mindenképpen érdemes lenne egy olyan eseményt választani, ahol a hazai DJ-k vannak a középpontban. A Fabrika péntek esti partijánál pedig keresve sem lehetne jobbat találni. Ugyanis az itt fellépő lemezlovasok pont ugyanakkora elhivatottsággal viselik a magyar underground sorsát, mint ahogyan azt tették a 48-as hősök hazánk szabadságát illetően. Bernathy Zsiga, Galactic Jackson és a házigazda Andrija Jäger nevét azt hiszem senkinek nem kell bemutatni.

Az esemény helyszínéül szolgáló Fabrikát ráadásul éppen ezen a héten választotta meg a Primate.hu olvasóközönsége Magyarország kedvenc klubjának. Csodálkozunk? A Fabrika az a hely, ahová mindenki hazajár. Az itt tapasztalható valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – mára szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából.

Az olvasók a kedvenc hazai dj-ket is megszavazták, ahol Galactic Jackson végzett a harmadik helyen, az ezüstérem pedig Andrija Jäger nyakába került. Kell ennél jobb ajánlólevél a pénteki buli kapcsán?

  Harmadik alkalommal szavazták meg a Primate.hu olvasói az év kedvenceit

A helyszín befogadóképessége erősen limitált, ezért érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében. A teltház szinte előre borítékolható, nehogy lemaradj!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1152557508972146/
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65dda0fdc9d0998234aab89e