Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak a virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. A Deepest Garden neve hallatán pont valami hasonló kép juthat elsőre eszünkbe. A ceglédi illetőségű kollektíva 2021-ben kezdte meg működését a minőségi a microhouse oltárán.

Az elmúlt évek során nem csak a közép-kelet magyarországi régiót járták be Szolnoktól Szegedig, hanem több alkalommal vendégeskedtek Romániában is. Hisznek a közösség erejében, és tudják, hogy milyen fontos az összefogás szerepe. Korábban már Budapestre is eljutottak a Minimal Art Family és a Lost In Details meghívására. Ma lesz az első alkalom, hogy önálló klubestet szerveznek a fővárosban.

Csatlakozz ma éjjel egy örömmámorban teli zenei utazáshoz. Bőven lesz idő kalandozni, ugyanis a buli este 10-kor kezdődik és egészen reggel 8-ig fog tartani.
Line up:  𝐎𝐂𝐓𝐈𝐋𝐄- PLT – 𝐉𝐀𝐆𝐄𝐑 – 𝐀𝐁𝐘𝐒𝐒 – 𝐊𝐎𝐙𝐋𝐄

A buli színhelyéül szolgáló Fabrika Budapest legapróbb klubja, az itt tapasztalható valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a fővárosi éjszakából.  A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a múlt hónapban üzembe helyezett új és színes LED-csíkok fokozzák. Jegyeket a helyszínen tudtok vásárolni,

Esemény: https://www.facebook.com/events/2926890600783881