Öt év után ismét leporolja Luke Slater az egyik régi álnevét. L.B. Dub Corp néven kirábban már számos albumot és EP-t megjelentetett az angol techno legenda. A májusban megjelenő új album előhírnökeként kijött egy Robert Owens-szel közösen készített track, de a lemezen fellelhető lesz többek között Miss Kittin-nel közös szerzemény is. Caroline adja a vokált a „Saturn To Home” címadó dalához is.

Az új anyag május 10-én fog napvilágot látni és ez lesz Luke Slater első megjelenése a Dekmantel kiadójának gondozásában. A 2006-ban életre hívott L.B. Dub Corp a korai chicago house és dub hangzásra fókuszál.

Az új albumon Luke Slater a saját zenei múltját dolgozza fel. A 80-as évek végén house dj-ként kezdte, a korai inspirációt pedig apja jazz-funk lemezei nyújtottak. Luke Slater később megtanult dobolni, ez irányú képességeit – a 2007-es budapesti Mayday után – az új lemezen is megcsillogtatja. A nyolc szerzeményt felvonultató release nagy hangsúlyt fektet a vokálos témákra. Ilyen szerephez jut Miss Kittin is, akivel  úgy találtak újra egymásra, hogy teljesen véletlenül összefutottak egy koncerten.

Tracklist:

A1. Saturn to Home feat. Kittin
A2. You Got Me feat. Robert Owens
B1. Your Love
B2. Golden Star feat. Baal Mortimer
C1. Only the good times
C2. Krank
D1. No Trouble in Paradise feat. Paul St. Hilaire
D2. Cloak and Dagger