Tavaly nyáron minden elemében valódi fesztiváhangulatban szórakozhattak a győriek, a Radó Szigeten megtartott események piros betűs ünnepként vonultak be a város elektronikus zenei életének históriás könyvébe! A júliusi teltházas buli alkalmából Sasha volt a headliner, az angol legenda pedig évtizedek óta töretlen népszerűséggel bír a régióban. Aki akkor esetleg lemaradt, annak itt a lehetősége a pótlásra. Sasha ugyanis április 13-án ismét Győrbe látogat, ezúttal azonban klubkörnyezetben fogja megcsillogtatni kivételes tudását!

Az elektronikus zene élő legendája generációk óta őrzi vezető helyét. Sasha olyan kivételes pályafutással büszkélkedhet, amihez foghatót csak nagyon keveseknek sikerült elérni. Két Global Underground mixlemez (San Francisco, Ibiza) fűződik a nevéhez, 2000-ben pedig őt választották meg a világ legjobbjának a DJ Mag szavazásán. Az International Dance Music Awards, valamint a DJ Awards szavazásán pedig 4-4 alkalommal is ő végzett az élen. Jelölték már Grammy-díjra, zenei sokszínűségét pedig jól jellemzi, hogy olyan világhírű előadók számára készíthetett már remixeket, mint például Madonna, Moby, a Chemical Brothers és a Hot Chip.

Sasha eddigi 35 éves dj-pályafutása során számos örökérvényű megjelenéssel gazdagította az elektronikus zene világát. Ilyen például az 1999-es Xpander. Sasha azóta sem tétlenkedik, úgy képes az állandó megújulásra, hogy közben hiteles is marad, Ha egyszer megszeretted őt, akkor soha nem fog csalódást okozni!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Etiket (@the.etiket) által megosztott bejegyzés


Imádjuk a szabadtéri bulikat és a fesztiválokat, de azért egy ilyen kaliberű dj mégiscsak klubkörnyezetben tudja megmutatni az igazi arcát és tudását!

A szombaton megrendezésre kerülő party egészen biztosan kihagyhatatlan esemény lesz a régió elektronikus zenei fanatikusainak számára!

Sasha három órát fog zenélni a Club Octagon falai között. De nem csak miatta lesz érdemes ellátogatni a buliba, hiszen a hazai körítés is az esemény színvonalához méltó lesz! A megfelelő fel- illetve levezetésről ugyanis a Truesound képviseletében Peter Makto és Gregory S, a győri színeket képviselve pedig Sikztah, az idén 25 éves The Etiket házigazdája fog gondoskodni!

Ez lesz egyébként a harmadik alkalom, hogy Sasha a vizek városába látogat, a szombati esemény a The Etiket pres. LEGENDS sorozatának részeként fog megvalósulni. Legendás dj-k már korábban is érkeztek Győrbe (elég csak John Digweed vagy Hernan Cattaneo nevét megemlíteni), a jövőben pedig további nagy nevek fognak jönni, akik több évtizedes munkássággal a hátuk mögött már rég beléptek a halhatatlanok ligájába.

A jegyek értékesítése már javában zajlik, szerezd be a belépőt mihamarabb, nehogy lemaradj! Sasha április 13-i győri fellépése ugyanis egészen biztos az idei év legemlékezetesebb klubeseménye lesz országunk nyugati régiójában!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1127923231717540
Jegyek: bit.ly/THEETIKET-OCTAGON-SASHA