Eladó Anklepants péniszmaszkja

Reecard Farché eredetileg egy pornó komédia kedvéért készítette el a maszkját. A filmet végül soha nem forgatták le. Annál viszont sokkal viccesebben néz ki ez a maszk, hogy csak úgy feledésbe merüljön, úgyhogy hősünk évek óta különleges DJ / Live-Act fellépéseivel borzolja a hallgatóság idegeit.

A maszk célja ugyanis nem csak a megbotránkoztatás, hanem egy csomó funkciót is ellát. A latexfasz egyben az Ableton kontrollere is, amit Ankepants a live fellépései alatt használ. Távirányítóval a kezében ráadásul a maszk mozgását is irányítja. Azt ugyanakkor nem árt tudni, hogy egyáltalán nincs mindenki elragadva a performansztól. Korábban egyenesen minden idők legrosszabb Boiler Room-szettjének választották a fellépését.

Farché otthonosan mozog filmes körökben is, dolgozott a Star Wars III, valamint a Prometheus előkészületein is. Rengeteg rajongója szerette volna megkaparintani a maszkját, ő pedig végül engedett a nyomásnak. Felpakolta termékét az Ebay-re. A kikiáltási ár 5000 ausztrál dollár, ami nagyjából 1 millió forintnak felel meg. Elsőre lehet soknak tűnik az ár, de azért ez a maszk tud egyet és mást és az biztos, hogy tuti sikerrel jár az illető, bárhol is vegye fel.


Szólj hozzá!

Leave a Comment