Miután megjelent a legcsinosabb női dj-ket bemutató sorozatunk, annyi visszajelzést kaptunk, hogy mindenképp szükségszerű volt a folytatás. Íme a második rész, hét újabb szemrevaló hölggyel. Ha az előző nem találtátok meg a kedvenceteket, akkor szavazzatok most! Ha az előző szavazás elkerülte a figyelmeteket, akkor itt találhatjátok! (Aki esetleg tudja, hogy a két szavazógépet hogyan tudom integrálni úgy, hogy az előző szavazatok ne vesszenek el, az ne tartsa magában!) Hamarosan összesített eredményhirdetés következik!

Ivee

 
 

 

Az elbűvölően szép belgrádi djane 1984-ban született. A zenével már egészen fiatal korában kapcsolatba került, hegedülni tanult, amit később lemezjátszóra cserélt. Néhány évvel ezelőtt egy NGOHT-on találkozhattatok vele Budapesten is.

 

Ladida

A cseh dj-szcéna first ladyje. Már a kezdetek kezdetétől a prágai klubélet meghatarozó alakja. Első EP-je a Lasergun kiadónál jelent meg 1998-ban, több zenéjét pedig Ben Long labeljénél, a Potential-nál adta ki. Az egész világ szemtanúja lehetett, mikor a 2003-as Love Parade-on, az esemény zárásakor a Győzelmi oszlop előtt zenélt. Magyarországon többször is fellépett, pl. a Home-ban, vagy éppen az M47-ben.

 

 Miss Nine

Eredeti nevén Kristin Schrot. A gyönyörű német hölgy modellként kezdte karrierjét, majd a kifutók világát hamar a lemezjátszókéra cserélte. Amsterdamba költözött, nem sokkal később pedig már a „Motion“ partik rezidense lett. Itt a legnagyobb nevekkel pörgethetett együtt. Mára már fellépett a világ számos pontján, a Ministry of Soundtól, a los angelesi Avalon-on át Ibizáig. Saját kiadóját 2008-ban alapította, melynek 925 Digital a neve. 3 évvel ezelőtt a Syma-csarnokban is hallhattuk, Sharam előtt warm upolt.

Nina Kraviz

A szibériai Irkutszk barátsagos városában látta meg a napvilágot. A diploma megszerzése után 3 évig fogorvosként dolgozott. Énekes, producer es dj is egyben. Zenéi jelentek meg már az Underground Quaility, a  Rekids, vagy a Naif kiadóinál. Legnagyobb slágere a 2009-ben megjelent „I am gonna get you“. Az elbűvölő szájú orosz szépség már többször is járt hazánkban, februárban a Beat Club, majd szeptemberben a Cha-cha-cha vendége volt, a Made Inn szervezésében.

 

Scarlett Etienne

Hi, I’m Scarlett, I’m a Rock Star. I write songs, produce music, play instruments, DJ all around the world and sing and dance around and stuff.” Néhány évvel ezelőtt a Dokk közönségét már sikerült elbűvölnie.

 

Simina Grigoriu

A hölgyről talán a legfontosabb információ, hogy Paul Kalkbrenner kedvese. Kanadában nevelkedett, ma már Berlinben él. Tavaly nyáron az A38 Tetőteraszon is hallhattátok. És ha minden igaz, ma este ő warm upol az urának a SYMA-csarnokban.

 

Smokin Jo

Névválasztása mindenképpen figyelemre méltó, de a külsejére se lehet panasz a britek egyik legismertebb női exportcikkének, ami már a 90-es évek óta pályán van. Végigturnézta már a világot, Ibizától a Wombig, a Panorama Bartól a Crobarig. Két évvel ezelőtt a Privében, tavaly pedig a Flörtben hallhattátok.