Immáron hatodik szezonját tapossa a Kanegra Beach fesztivál. 2011-ben a horvát Kanegra üdülőtelepen indult útjára. A fesztivál története során ez lesz a harmadik helyszín, ezúttal azonban nem Horvátországban, hanem Szlovéniában kerül megrendezésre. A szlovén-olasz határ közelében található Dornberk melletti Zeleni Gajon rophatjuk az elektronikus tánczenére.
Augusztus 19-én az esti óráktól kezdetét veszi az egyéjszakás fesztivál, valahol félúton a szlovén karsztvidék és az Adriai-tenger között.
A hatodik évre az új helyszín mellé igazi headlinert is sikerült a szervezőknek elhívniuk James Zabiela személyében, de itt lesz a szerb Dejan Milicevic és jó néhány, a horvát klubéjszakából is ismert dj, így Unique és Damir Hoffmann.
Az open air fesztivál az új helyszínnek és a dátumnak köszönhetően nagyszerűen kombinálható a Sonus fesztivállal. Zeleni Gaj az autópályától 10 perces kitérőt jelent. Aki erősnek találja, hogy parti után levezessen a Sonusra (bár innen már csak bő 2 óra) a bookingon kedvező árak mellett válogathat a környék szállásaiból.
A fesztiválra a belépő elővételben 20 eurót kóstál. Jegyeket a www.eventim.si oldalon vásárolhattok.

https://www.facebook.com/kanegrabeachfestival/