Lengyel lapértesülések szerint őrizetbe vették Lengyelország legismertebb DJ-jét. Alkoholos befolyásoltság alatt okozott halálos kimenetelű balesetet a német határ mellett fekvő Szczecin városánál, az A6-os autópályán.

A 24 éves szupersztár egy VW Scirocco-t vezetett. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az autó orrával egészen a vétlen jármű műszerfaláig csapódott, melynek sofőrje azonnal életét vesztette. Utasát életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Tom Swoon vérében 2.0 ezrelék alkoholszintet mértek. Neve elsőre talán nem mindenkinek ismerős. Az idei DJ Mag szavazáson a 47. helyen zárt, több, mint 2 millió követővel rendelkezik a Facebookon. Első sikereit Avicii zenéinek feldolgozásával érte el. Azóta az EDM szcéna több neves producerével is együtt dolgozott, például hazánk fiaival, Stadium X-szel is készített közös zenét. Szerzeményeit olyan nagynevű kiadók adták ki, mint a Spinnin Records és az Ultra Music, de készített remixet a Linkin Park-nak és Steve Aoki-nak is. Tom Swoon jelenleg előzetes letartóztatásban várja az ítélethirdetést.