Budapest fesztiválközpontja, a Budapest Park immáron hetedik nyáron hozza el számunkra a legaktuálisabb és legnépszerűbb külföldi és hazai előadókat. A Park azonban többet nyújt, mint egy éjszakai szórakozóhely: szabaduló szobák, hétvégi gyermekprogramok, egyedülálló, exkluzív helyszínek, izgalmas dekorációk, kertmozi és egy egész nap nyitva tartó oázis, a Nagyszünet is nyitva áll a nagyérdemű előtt. Az idei szezon május 3-án indult és egészen szeptember végéig fog tartani. A koncertdömping mellett pedig számos elektronikus zenei előadó is fellép a Parkban, akik számunkra érdekesek lehetnek. Vegyük csak őket sorjában!

Bonobo – május 23
Kezdjünk rögtön egy holnapi programmal! Bonobo az évek során az elektronikus zene egyik legnagyobb alakjává nőtte ki magát. Grammy-díjra jelölt lemezével és teljes zenekaros felállással érkezik hozzánk korunk talán legnépszerűbb downtempo zsenije. Lesz afterparty is, ahol a hazai zenei szcéna olyan nagyságai fogják pörgetni a lemezeket, mint Palotai, Cyborg Templar, Infragandhi, valamint csatlakozik hozzájuk MC Fedora is.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1794395843968923/

Y-Productions In The Park – május 25
Idén lesz a Budapest Park psy estjeinek 6.évfordulója. Minden nyáron visszatértek egy szabadtéri klubest erejéig.Idén új hangtechnikát kaptak (Martin Audio), ezen kívül dekorációban és vizuálban is új látványelemekkel gazdagodnak. Az első 1000 vendég ráadásul egy ajándék Smirnoff vodka shotot kap az önfeledt szórakozás mellé.  A belépő 22 óra után a Budapest Park egész területén érvényes – tehát ha Parkon belül több helyszínen megy egyszerre a party, egy jeggyel mindegyik látogatható!
Esemény: https://www.facebook.com/events/177264399586695/

Scooter – június 9.
A Budapest Parkban már visszatérő vendégeknek számítanak, 2014 óta minden évben felléptek a Lágymányosi híd tövében. Tavaly mi is részt vettünk a kocerten és minden idők egyik legintenzívebb koncertélményét kaptuk! A Scooter 1993 óta, szinte töretlenül ontja a slágereket techno, trance, happy hardcore és jumpstyle stílusban. Nincs még egy olyan zenekar, akinek a fellépésre mindenki, de tényleg mindenki ugrál, még a leghátsó sorokban is! Ezúttal sem lesz ez másként. Az afterparty több helyszínen fog menni. A Nagyszínpadnál az ezredforduló legnépszerűbb diszkósai, az E-Klub és a Bank Dance Hall rezidensei fognak zenélni, míg a Nagyszünet elnevezésű helyszínen Budai, Chriss Ronson, Newl és Andrewboy fogják pörgetni a lemezeket.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1893996080917764/

I Love 2000’s – július 14.
A 2000-es évek elejének bulikultúrájának kultikus himnuszai csendülnek fel. Az igazi E-klub és Budapest Parádé életérzését öt külföldi nagyágyú hozza el, hogy a hangulat a maxon pöröghessen. Itt lesz Cascada, Basshunter, Groove Coverage, Sylver és Master Blaster. Azt hiszem ennek a listának a látványáűtól mindenkinek könnybe lábad a szeme, akit az ezredforduló tájékán megcsapott a stroboszkóp és a vanília ízű füstgép illata. A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1779592189010345/

The Bloody Beetrots – július 19.
Sir Bob Cornelius Rifo dance-punk formációja már többször bizonyította a hazai közönségnek, hogy nem csak a maszkok miatt őrületes, amit a színpadon csinálnak. Ezúttal pedig egy önálló koncerttel, ráadásul egy teljesen friss anyaggal, és ha lehet, akkor még tébolyultabb műsorral veszik be a fővárost!
Esemény: https://www.facebook.com/events/164400074216348/

Paul Kalkbrenner – augusztus 4.
Paul Kalkbrenner volt talán az első DJ, aki által mainstreammé vált a techno. A Berlin Calling című film a berlini füstös klubok pincéiből a legnépszerűbb fesztiválok nagyszínpadára repítette főhősünket. Tavaly lépett fel először a Parkban. Múlt héten jelent meg nyolcadik stúdióalbuma, a “Parts of life”, melynek hanganyagát élőben fogja bemutatni nekünk.
Esemény: https://www.facebook.com/events/2046405165575811/

ATB, Fragma, Jan Wayne – augusztus 24.
André Tanneberger a ’90-es évek óta folyamatosan a nemzetközi elektronikus zenei szcéna elitjébe tartozik. A dance egyik legmeghatározóbb alakja. Nekem legalábbis biztosan, ugyanis az első e-zenei anyagom egy másolt ATB-kazetta volt. Fragma és Jan Wayne is csatlakozik hozzá, akiknek a nevét szintén nem kell bemutatni senkinek, aki követte az ezredforduló környékének zenei eseményeit.
Esemény: https://www.facebook.com/events/163320637632278/

Jegyeket ITT tudsz vásárolni. Találkozunk idén is a leghosszabb nyári fesztiválon!]]>