Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a B My Lake Festival. Az első két alkalommal Balatonaliga volt a helyszín, majd a fesztivál Zamárdiba költözött., idén pedig Keszthelyre kell utaznunk.
Miközben egyesek még a harmadik körös nevek bejelentését várták, a szervezők tegnap – némileg váratlanul – közzétették a pontos helyszíni, valamint időrendi beosztást. Négy színpad lesz idén. A Lake Stage és a Pool Stage a felvezetésről fog szólni, délelőtt 10-től este 6-ig kizárólag hazai DJ-k fognak itt zenélni. Itt többnyire azokkal a nevekkel találkozhatunk, akiket már jól ismerhetünk, de ugyanúgy megtalálhatjuk néhány eddig még be nem jelentett fellépő nevét is. Azt senki nem mondta, hogy a harmadik körös fellépők külföldiek lesznek.
A főműsoridő délután 6 és reggel 6 között fog zajlani. Ezeknek a színpadoknak a neve idén is a B Stage, valamint a My Stage nevet viseli. A korábbi években sokan panaszkodtak amiatt, hogy a fesztiválos haknifellépéseknek semmi értelme. Idén ez is máshogy lesz. A szervezők ígérete szerint Marco Carola, Chris Liebing vs Dubfire, Tale Of Us és Maceo Plex is három órát fog zenélni! Andrey Pushkarev pedig valószínűleg még ennél is többet, hiszen az orosz house mágus este 9-kor fog kezdeni a kisebbik színpadon és utána már senki nem fog zenélni aznap.
A bérleteket, illetve napijegyeket június 15-ig tudjátok megvenni kedvezményes áron. Két és fél hónap múlva találkozunk!
BML]]>