Rafael Bogdanov szibériai hűsítéssel küldte 3 számos EP-jét az Airsound Records felé.
Termékeny hónapokat él az Airsound Records, ahol legutóbb egyből két kiadványról számolhattunk be. A két francia, Akua Maltese és Custom Phase kiadványai azóta szép lejátszásokat hoztak, miközben már készült a következő megjelenés, ami egyenesen az orosz vidéken fogalmazódott meg.
Rafael Bogdanov egy ifjú techno tehetség, aki néhány megjelenését követően alig pár éves ténykedése után talált rá az Airsound Records-ra, ahol már 2017 végén is volt lehetősége megjelenni a kiadót igazgató Akos Wex Arrival című remix kiadványán.
Rafael Bogdanov
A közös munka olyan jól sikerült, hogy idén év elején már egy saját trackje szerepelt a 2 Years Of Airsound Records VA kiadványon, majd mostanra elérkezett az idő, hogy egy saját EP-vel álljon elő.
A Space Contact EP július 30-án jelent meg és mindhárom szám igazán távoli hűsítést hozott magával. A Night Travel, a Parallel Substance és a címadó track is szép belső térrel rendelkezik, melyben hosszú percekre lehet önfeledten elveszni a világ táncterein.
Az igazán remekbe szabott kiadványt már elérjük a Beatporton, miközben az Airsound Records 36. kiadványa is úton van, ami nem más, mint a házigazda Electronic Love című albumának remix válogatása.
De erről később, most hallgassunk bele Rafael trackjeibe:

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további híreiről sem!
 ]]>