Sorra teljesülnek a kívánságaink. Mikor elindult az oldalunk, még egyáltalán nem volt természetes, hogy jó időben szabadtéren bulizhatunk,  nem csak éjjel, hanem nappal is, illegálbulik sora közül válogathatunk és ennyi minőségi underground hely nyílt nem csak Budapesten, hanem bármerre a világon. Jó a tendencia és egy nemrégiben indult formabontó partysorozat pedig szintén szimpatikus dologgal újít.

Már éjfél előtt pult mögé áll az est olasz vendége. Ness a fennállásának tizedik évét ünneplő The Gods Planet kiadó képviseletében mélyül el a techno hipnotikus világában.

Fókuszban a zene és annak ősi eredetű közösségi élvezete. Teljes mértékben mobiltelefon mentes vendégtér, otthonos légkör, hosszú szettek, a kuráció szerves részét képező kora esti kezdés (20:00) és minőségi warm up segíti a zene mélyebb megélésére alkalmas környezet kialakulását. Átlagosan három órás szettekre kell számítani.

A sorozat november 9.-én debütált, ez lesz a harmadik esemény az Ambient falai között. És ez még nem minden. A szervezők bedobták az eddigi legmenőbb akciót a jegyekért:  az első tíz vendég ugyanis kő-papír-olló párbajban nyerhet ingyen belépést!
Reméljük a szervezők nem lesznek mérgesek, ha ezt meglátják, de azért csak rágugliztam a dologra: https://24.hu/tudomany/2018/09/07/ko-papir-ollo-verseny-jatek-pszichologia/

Esemény: https://www.facebook.com/events/2608026779429667/