A Neel által alapított mastering stúdió, az Enisslab elkészített egy 56 track-ből álló válogatást, melynek bevételéből a producerekkel együtt a Vöröskeresztet támogatnák.

A WordWideWindow az Enisslab hangstúdió, Sebastian Mullaert Circle Of Live nevű projektjének, valamint a SBAGLIATO, vizuál art csapatának közreműködésével jött létre. Az album több, mint hat órányi, eddig soha meg nem jelentett zenéket tartalmaz, többek között Donato Dozy, Caterina Barbieri, Steevio, Peter Van Hoesen, Rødhåd, DJ Nobu, BMG, Neel, Mathew Jonson, Shifted vagy VRIL keze nyoma által.

Szerettem volna elérni annyi embert, amennyit csak lehet, hogy mindenkihez eljusson az üzenetem a támogatás fontosságáról. Ezért elkezdtem megosztani az ötletem számtalan művésszel, a visszajelzésük pedig csodálatos érzés volt.” – mondja Neel. „Azt szerettem volna, hogy a saját otthonukban az éppen rendelkezésre álló eszközökkel töltsenek el egy kis időt, és készítsenek egy olyan zenét, ami tükrözi a jelenlegi kaotikus helyzetet, amiben élünk. Mindezzel támogassák ezt a különleges projektet, mellyel nemest célt szolgálunk.„

A WordWideWindow 56 zenéje meghallgatható és megvásárolható a Bandcamp oldalán.

A WordwideWindow egyik alkotóművésze, az angol származású SHIFTED valószínűleg úgy belendült, hogy eleget tegyen a felkérésnek, hogy végül további 4 új zenét jelentetett meg Too Stupid To Be Anxious névre keresztelt albumon, az Avian címke gondozásában.