Mint ahogyan az összes klub Európában, a Berghain is kényszerpihenőre vonult. A maratoni nyitva tartásáról elhíresült klub minden hétvégén legalább két tucat előadót látott vendégül. Az ott lejátszott zenéket a Berghain Music és Panorama Bar Music elnevezésű Facebook oldalakon szokták megosztani.

Ezek a csoportok a forrásai annak a páratlan gyűjteménynek is, amit egy felhasználó tett közzé a napokban. A gigantikus méretű archívum (ami keresőfunkciót is tartalmaz) összesen 13 ezer zenét tartalmaz! Csupa olyan tracket, amit a Berghainban és a Panoramabarban is lejátszottak.

Bár a lista már 2017 óta nem frissült, a gyűjtemény darabjait megtaláljuk külön Spotify és a Youtube lejátszási listában is.

Bővebb infó: http://dropped-in.dievardump.com/

Aki pedig inkább ott rögzített mixekre vágyik, annak is van egy jó hírünk. A Soundcloud-on fellelhető egy csatorna, ahová olyan DJ-k szettjeit töltötték fel, mint például Adam Beyer, Gregor Tresher vagy éppen Speedy J. Összesen 53 darabot. Ezek a produkciók mind 2010 és 2013 szóltak kerültek rögzítésre a Berghainban, illetve a Panoramabarban.