Aki sűrűn megfordult a budapesti éjszakában, bizonyosan találkozott már a Tiszta Techno Rendes House elnevezésű projekt ruháival, amit az elektronikus zene szeretete és Hitka Viktória, valamint Atom Richárd barátsága hívott életre. 

2017-ben készítették egy hirtelen jött ötletből az első sorozat. 50 darab fekete pulcsit arany felirattal és 50 darab szürke pulcsit fekete felirattal. A siker nagy volt, nagyon szerették, mindenek gyorsan lett viselője. Sokáig nem is gyártottak többet. Nem akartak egy ruhamárkát létrehozni, csak szerettek volna ezzel is valamit visszaadni a közegnek ahonnan annyi mindent kaptak. Két év telt el azután, hogy az első darabok kijöttek, és elkezdtek gondolkozni az új forma és színkombinációkon.

Így készült el a zöld arany feliratos és a fehér hologram feliratos pulóver, ismét 100 darabos limittel. Nagyon sokan jelezték, hogy pólót szeretnének, így most egy klasszikus fazonú fekete pólót készítettek hologrammal. Ezúttal a basic “text” mellett egy “disc” designt is, sx-xxl méretben. A Tiszta Techno Rendes House cuccok mind fair trade, organikus pamutból készülnek.

Most, hogy nincsenek bulik, afterek és üzletek sem, elkészült a webshop, mert a “Tiszta Techno Rendes House” hisz abban, hogy egyszer biztosan megnyílnak a táncterek  és akkor kelleni fog az ünneplő!

A Tiszta Techno Rendes House felajánlásának köszönhetően, most ráadásul megnyerheted az új kollekció egyik darabját, Válaszolj kommentben a Facebookon feltett kérdésre, oszd meg a bejegyzést és máris esélyes vagy a pólóra! A nyertes kiválaszthatja, hogy text vagy disc designt szeretne és méretet is. Az ajándékot futár fogja hozni!