Nagyot ment az elmúlt hónapban a Money Heist alkotójaként ismert Alex Pina új sorozata, a White Lines. A Netflix-en magyar felirattal is elérhető az első évad mind a tíz epizódja.

A fekete humorral átitatott történet szerint egy legendás manchesteri DJ holttestére bukkannak két évtizeddel az eltűnése után. Közben megérkezik a szigetre a lemezlovas húga is, aki eredetileg azért jött, hogy válaszokat kapjon a testvére eltűnésével kapcsolatban. Ehelyett azonban rövid idő alatt egyre mélyebbre süllyed a sziget fertőjében.

Hamar sikerült lepörgetni az első évadot. Annyit talán elárulhatunk, hogy az évad utolsó epizódjában fény derül a gyilkos kilétére. Meglepő fordulat lesz, az biztos. Ugyanakkor egyből felmerül a kérdés, hogy mi lesz ezután. Lesz-e folytatás?

Utánanéztünk a dolgoknak. Az biztos, hogy a folytatásról szóló híreket egyelőre még nem erősítették meg hivatalosan. A Netflix általában néhány héttel az évad befejezése után hoz döntést a folytatásról, a nézettségről szóló statisztikák függvényében.

A White Lines nagyot ment, így sanszos, hogy lesz folytatás. Annak ellenére, hogy az imdb-n mindössze 6,6-os az értékelés. Ez azonban ne tévesszen meg senkit. Itthon is elég vegyes a sorozat megítélése.

Az alkotók állítólag egyszer úgy nyilatkoztak, hogy három évadra terveznek. Ezek alapján még bőven lesz miről mesélniük. Kíváncsian várjuk a folytatást!