Az „Our House” névre elkeresztelt intézmény jövő évben fog megnyitni.

A múzeum az elektronikus zenei kultúra történetét a legmodernebb és leginnovatívabb formában teszi elérhetővé a látogatók számunkra a 80-as évektől indulva egészen napjainkig. Hangsúlyos szerepet kap Detroit, Amszterdam, London, Berlin, Las Vegas és Ibiza bemutatása is.

A múzeum életre hívói nem sajnálták a pénzt és valóban egyedülálló élményt nyújtanak minden zenefanatikus számára. Nem győzik hangoztatni, hogy példátlan projektről van szó technika és innovatív megoldások tekintetében, melynek során számos speciális effektet is bemutatnak, többek között a világhírű zenészek és együttesek történetének bemutatásakor.

A projekt másik fontos része a múzeumhoz tartozó akadémia, ahol különféle mesterkurzusokon és műhelyfoglalkozásokon vehetünk részt elektronikus zenei témákban.

A múzeum még meg sem nyílt, de ötletekből nincsen hiány. Az alapítók már a továbblépés tervein gondolkoznak. Céljuk ugyanis, hogy az “Our House” igazi világszenzáció legyen és ezért több országban is bemutatnák a projektet. Így részletes betekintést nyerhetünk az egyes országok helyi szubkultúráiba is.

Borítókép: sborisov Forrás: Depositphotos