Berlinben a múlt hétvégéig erős létszámkorlátozással és kizárólag open air formában, de nyitva lehettek bizonyos klubok. A Berghain (Garten) is üzemelt, amit nem vertek nagy dobra, pedig elég komoly fellépőket prezentáltak a kis kertecskében és a pénteki, kizárólag meleg férfiaknak szóló fétis bulik is a szabadba költöztek az épület alatti Lab.Oratory –ból.

Az Covid ellenőrzéseket komolyan veszik a hatóságok, akik rendszeres látogatói voltak a helyeknek. Többek között a Suicide club, Sisyphos és az Alte Münze is sorra került múlt szombaton, utóbbit azonban lelőtte a policáj. A dologban semmi különleges nem lenne, nem ők voltak az egyedüliek, akiket hazaküldtek, de a média felfújta a dolgot, ugyanis Pornceptual built tartottak, ami Berlin leghíresebb nudi bulija. 

A szervezők facebookon cáfolnak minden kritikát, tagadják azt a városi pletykát miszerint 600 embert engedtek be és kijelentik, hogy betartottak minden covid előírást, ahogy nem létesítettek kéjelgésre alkalmas sötétszobát sem. Ennek ellenére idén már nem tartanak több Pornceptual built, hogy lenyugodjanak a kedéjek.

Egyébként sem tarthatnának, ugyanis Angela Merkel kancellár épp a minap jelentette be, hogy minden vendéglátó egységnek egy hónapra be kell zárnia és az összejövetelek számát is 10 főre csökkentik, valamint egy család maximum csak egy másik családdal találkozhat.

Aki szívesen megtekintené, hogy hogyan is néz ki egy Porcentual buli, annak a Boiler Room vágatlan szettjeit ajánljuk, amit a Pornhub nevű felnőttartalom-megosztó keresőjében legyen szíves keresni. Az erősen 18+ tartalom komoly audioélményt is kínál: ItaloJohnson; Volvox; Jamica Suk; Radio Slave; Project Gestalten.

Borítókép: Paul Zinken/dpa-Zentralbild/dpa