Az élet pörög tovább, bulik ugyan nincsenek, de a legnagyobb örömet jelentő zene ennek ellenére is előtérben maradt. Számos nemzetközi magyar siker van most porondon, ami mellett nem szabad elmennünk szótlanul. Néhányról már külön is beszámoltunk, de itt van még egy-két kiváló darab mely novemberben napfényt hozhat a szívünkbe.

A napokban jelent meg a Truesounds legújabb remix albuma, mégpedig Spalamp „Explore” című zenéjének átiratai. A No Distance, és Danito remixét John Digweed és Darin Epsilon is meleg szívvel ajánlja figyelmetekbe, hiszen klubélet ide vagy oda, a korongon szereplő zenék körítés nélkül is megdobogtatják a szívünket.

A Katt Tartique csapata ezúttal nem bízta a véletlenre a partiélmények előhívását, és egy remek kiadvánnyal ajándékozta meg a közönségét november közepén. A Katt Volume One egy olyan válogatás, melyet a Katt eseményein mesterien varázsló producerek legújabb szerzeményei szerepelnek a Trottel Records gondozásában. A korongon Greg Orca, Áron Bekő, Bernathy Zsiga, Andras Bader, Niac, és Tres Manos szerzeménye idézi meg a feledhetetlen élményeket.

A Morphosis Records attya Retroid ezúttal egy remix kiadványon jelent meg a Toast & Jam Recordings gondozásában. A The Gulf Gate Project „Top Gear” című zenéjének Kid Panel és Alt-A áiarata is megtalálható a korongon.

Az Alliwant Wax új kiadványát sem hagyhatjuk ki a sorból, hiszen nemrégiben James Cole új ep-jéről Archie Hamilton a ‘Hungi Vigado’ originalt játszotta Pyramid radio showjában, de rajta kívül, is olyan arcoktól kapott feedbackeket a release mint: Chris Stussy, Wlad (Hedzup) vagy éppen Sascha Dive és Stacey Pullen. A release mind a 4 trackje top100 ba jutott – a Mihai Popoviciu remix 3. (!) jelenleg.

A Secret Fusion label főnök SouveQ zenéi az „As it comes” és az „Alpha man” is ebben a hónapban láttak napvilágot a neves spanyol producer Edu Imbernon kiadóján az Eklektisch égisze alatt. A kiadvány három tracket hordoz, a fent említett két zenén kívül az „As it comes” remixe is megtalálható, mely Qubica fantáziáját dicséri.

Eric Von Kollar a Stellar Fountain szárnyai alatt jelent meg még a hónap elején a „The Pine & The Moon” címet viselő szerzeményével, melyre két remixmunka is készült, az egyik Hasith, a másik pedig az elektonikus zenei duo Anar & Mika D átiratában.