Az albán Unum fesztivál rapid teszteléssel szűrné a látogatókat, a line upot pedig többek között Ricardo Villalobos, Seth Troxler és Sonja Moonear színesíti.

Albánia az első ország a világon, ahol jóváhagyták a kulturális és társadalmi események szervezését abban az esetben, ha a látogatókon belépés előtt gyorstesztet végeznek. A fesztivál június 3-7 között kerül megrendezésre.

A line up elsősorban a house rajongóinak kedvez, hiszen a tervek szerint itt lesz Ricardo Villalobos, Seth Troxler, tINI, Sonja Moonear, Raresh, Dyed Soundorom, Priku és Praslea is. Bár jelen helyzetben azt hiszem mindenki gondolkodás nélkül résztvenne egy hasonló megmozduláson.

A szervezők így nyilatkoztak:

Ez az esemény 100% -ban felelősségteljesen és a COVID biztonságos módon fog zajlani, mivel a kormányzat is áldását adta rá, tekintet nélkül a más országokban érvényes korlátozásokra. Lehet, hogy csak helyiek számára, vagy azok számára akik utazhatnak, de biztos, hogy meg lesz rendezve. Köszönet illeti a Swallow Events csapatát, akik gyors tesztelési szolgáltatásukat nyújtják a fesztivál számára annak biztosítása érdekében, hogy mindenki, aki belép, előzetesen tesztelt és vírusmentes legyen. Minden szükséges lépést megteszünk a biztonsági intézkedések mindenkori betartásának biztosítása érdekében, és ebben a kérdésben nem lesz tolerancia.”

Az első körös bérletek 139 euróba fognak kerülni a nemzetközi látogatók számára. Az összes megvásárolt jegyet a Festicket védi, így ha a látogatók nem tudnak eljönni, akkor visszatérítésre kerül. Szállást a fesztivál honlapján keresztül is lehet foglalni.

Forrás: [Mixmag]