Egyre gyakrabban merítenek számítógépes játékok a techno világából. A Cyberpunk 2077 nevű játékban Nina Kraviz bukkan fel. 2021. elején jött ki a Hitman 3. A World of Assassination-trilógia zárása a szakértők szerint csalódást okozott. A játékban a világ hat pontjára látogathatunk el: Dubaiba, az angliai Datmoorba, a neonfényes, kínai Csungkingbe, az argentínai Mendozába, a Kárpátok romániai csücskébe, valamint Berlinbe.

Ezek java hatalmas pályákat takar. A változatosságra ezen a téren mindenesetre nem lehet panasz, megjárhatunk angol kúriát, felhőkarcolót Dubajban, egy borászatot, vagy éppen egy régi gyárban kialakított klubot.

Igen, ez természetesen a berlini helyszín. A klub neve Club Hölle és a német főváros olyan neves intézményei ihlették, mint a Berghain, Kraftwerk, Arena, Sisyphos, vagy éppen a Griessmühle.

Aki járt már ezeken a helyeken, az nagyon sok ismerős részletet fedezhet fel a játékban. A Griessmuehle bejáratánál kezdődik a küldetés, majd a berlini klubtérben jelen levő sok ismerős elem köszön vissza, mint például a betonfalak és oszlopok, graffitivel borított szabadtéri részek, nyüzsgő WC-k, neonvilágítás, alulöltözött táncosok, közben pedig dübörög a techno. A zenéket egyébként Niels Bye Nielsen írta.  A végén a Berghain által inspirált terembe érkezünk. Nagyon sok az élethű elem. Akinek hiányzik a berlini klubélet, vagy pedig kíváncsi arra, hogy néznek ki ezek a helyek, az indítsa el ezt a 12 perces videót. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

Forrás: [Mixmag]