Tóth Andris személye különösen kedves a számunkra. Nem csak a sok éven át tartó személyes jó kapcsolat miatt. Még akkor is, ha közben hosszú időkre eltűnik. Ugyanez jellemzi a szakmai életútját is. Nem sok hazai DJ / producer tett le hozzá hasonlót az asztalra. Számos bakelitlemez megjelenéssel büszkélkedhet itthon és külföldön is, DJ-szettjei legendaszámba mennek, ráadásul a pianóval is ugyanilyen jól bánik, sokan zongoristaként ismerik.

Aki a közelmúltban kezdett el foglalkozni az elektronikus zenével, annak viszont nem biztos, hogy olyan sokat mond a neve a fent említett okokból kifolyólag. Az elmúlt 1-2 évben csak nagy ritkán találkozhattunk nevével a fellépők között. Legutóbb éppen egy hazánkban forgatott film zenéjén dolgozott.

Néhány nappal ezelőtt ugyanakkor egy újabb megjelenést ünnepelhetett a house-os énje, mégpedig Butane-nal karöltve. Német harcostársa ugyanis 2019-ben alapította meg legújabb kiadóját. Az Intergalactic EP címre elkeresztelt lemez pedig múlt héten jelent meg az Extrasketch gondozásában. Az EP három zenét tartalmaz, a szerzőkre oly jellemző mély és minimalista hangzásvilágot bemutatva.

A lemez a világ egyik legsikeresebb DJ-jének, John Digweed figyelmét is felkeltette. Az angol legenda ugyanis hetente jelentkező mixsorozatának, a Transition keretein belül mutatta be Tóth Andrisék „Echoes” című szerzeményét. Big up!