Izgatottan vártuk már a Jeahmon következő digitális kiadványát, mely három track-et hordoz, és minden bizonnyal a melodic technot kedvelő közönség nagy-nagy kedvencévé válik. SNYL legújabb EP-je a „Sci-Fied” nevet viseli, a kiadvány létrejöttében közreműködött az UNDERHER formáció énekesnője Jessica Zese, valamint a kiadó atyja Marc DePulse és a Diynamic Music művésze Rafael Cerato is.

Újabb magyar sikert könyvelhetünk el a nemzetközi színtéren, hiszen a mai napon jelent meg a Jeahmon égisze alatt SNYL „Sci-Fied” EP-je, mely három igen erős tracket tartalmaz. A címadó szerzemény a „Sci-Fied” pozitív töltetű, energikus, táncparkettorientált zene hihetetlen basslineokkal. Az „In my Head” masszív, misztikus hangulatú darab, Jessica Zese éteri hangjával fűszerezve, mely magával ragadta személyesen Marc DePulse és Rafael Cerato fantáziáját is, így készítettek rá egy közös, sejtető harmóniákkal, sötétebb tónusú misztériummal kacérkodó remixet.

SNYL munkái korábban a SINCOPAT, ICONYC, Perspectives Digital és a Beat Boutique-nál is megjelentek, így a Jeahmon, mint következő állomás már időszerűnek bizonyult. Az „In my Head”-hez pedig nem is nagyon tudtunk volna elképzelni más hangot, mint Jessica vokálját, aki a TOBAK-kal közös szerzemény a „Turning of Tides” kapcsán is dolgozott már SNYL-lel. Jessica egyébként kiváló szövegíró, a „In my Head” textusa is az ő tollából fakad. „Amikor először hallottam SNYL „In my head” instrumentális track-jét, tudtam hogy szívemből szeretnék mesélni. Én mindig absztrakt módon írok abban a reményben, hogy gondolatokat ébresztek a hallgatókban, így többféle értelmezésre inspirálom őket. Ezt a számot a poláris ellentéteket szem előtt tartva írtam: önbizalom és gyengeség, remény és kétségbeesés, lázadás és megelégedettség. Ez azokat a küzdelmeket, szorongásokat tükrözi, amik bennünk zajlanak nap mint nap, amikor megpróbálunk bízni magunkban, abban hogy jó döntéseket hozunk. Másokat kövessünk, vagy a saját utunkat járjuk? Nem baj ha néha bizonytalan vagy, de végül meg kell hoznod a döntést, tudnod kell ki vagy és ki mellett állsz. Soha sem szeretnék egy dalt lineáris aspektusba csomagolni. Mindannyiunknak megvan a saját látásmódja, tapasztalatai, ettől vagyunk azok akik. Emberek vagyunk, és mindannyian más harcokat vívtunk meg az életben. Ez inspirálta az „In my Head”-et.” – mesélte Jessica.