Májusban még úgy tűnt, hogy Angliában minden a terveknek megfelelően halad. Sikerrel lezajlottak a tesztbulik is. Pontos forgatókönyvvel rendelkeztek a nyitást illetően. A delta variáns azonban közbeszólt, a szórakozóhelyek újranyitását legalább egy hónappal elhalasztották.

Hosszú ideje tengenek bevétel nélkül a zeneipar helyi szereplői. Még a nemzetközileg jegyzett nevek számára is borzasztó nehéz ez az időszak. Azt nem tudjuk, hogy ezen okból kifolyólag – vagy esetleg egy költözés áll a háttérben – Steve Lawler 18 doboznyi vinyl-t bocsátott árverésre az ebay-en.

Steve Lawler hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, rengetegszer megfordult már nálunk. Pályafutása még a 90-es években kezdődött, aki az elektronikus zene pionírjaként ma is aktív résztvevője a szcénának. Az acid house gyermekeként indult neki a máig tartó hosszú útnak, mely során sokakra nagy hatást gyakorolt produceri munkái olyan kiadóknál jelentek meg, mint az R & S Records, Systematic, Drumcode, Cocoon, MBF, Ovum, Sci+Tec, Hot Creations vagy 8bit kiadók. Saját címkéje, a Viva Music is sokak elektronikus zenei fejlődésének nyitott teret, miközben Lawler tehetségét senki nem tudta megkérdőjelezni és neve az egész világon ismertté vált.

A licit alig egy órája indult, 10 fontos kikiáltási áron. Összesen 2318 lemezt rejt a kollekció a 80-as évek végétől egészen napjainkig, köztük számos promó és limitált kiadás is fellelhető. A licit kilenc nap múlva fog lejárni, jelenleg 730 font a legmagasabb összeg, amit ezért a páratlan gyűjteményértt kínáltak.

Bővebb infót EZEN a linken találtok és licitálni is itt lehet. Ha az Egyesült Királyságban élsz és te ajánlod a legmagasabb összeget, akkor a postaköltség árát is megspórolod!