A nyári szezonban négy alkalommal vesszük be a Nehru part legfelkapottabb szabadtéri szórakozóhelyét, A 300 férőhelyes terasszal rendelkező Pavilon Bar-ban minden este minőségi elektronika szól, velünk ezúttal szombaton találkozhatsz.

Már csak a line-upot kellett kitalálni. Nem szerettünk volna olyan fellépőlistát összeállítani, akikkel amúgy is gyakran lehet összetalálkozni a budapesti éjszakában. Így született meg az Electrocity ötlete, ami nagyon jól illik a Primate.hu által képviselt értékrendünkbe is. Már csak azért is, mert oldalunk egyik legfőbb célkitűzése a vidéki történések bemutatása. Nincs könnyű dolguk a helyi szervezőcsapatoknak, de mindenhol megtalálható egy szűk réteg, akik hihetetlen elszántságról tesznek tanúbizonyságot. Kitartanak árral szemben is. Pénzt és időt nem kímélve tesznek azért, hogy az adott régió se maradjon minőségi zene nélkül. Őket szeretnénk bemutatni. Az Electrocity rendezvényein nincsenek állandó rezidensek, minden buliban kizárólag egy adott vidéki városból érkező DJ-k gondoskodnak a hangulatról.

A harmadik állomás hangulatfelelőse: Miskolc!

Erre utal az esemény borítóképe is, ahol Miskolc egyik jelképét, az Avasi kilátót helyeztük el. A zenéről ezúttal a miskolci NWCC (NewWaveClubCulture – újhullámos klub kultúra, ami egyben a missziójuk is) formáció legénysége, Carry N, Fundaciôn és TheSokolRadio gondoskodik. Az elektronikus zenei gyűjtőnéven belül a house irányvonalat képviselik, annak többféle alkategóriáját is érintve.

  Interjú - NWCC

Az elmúlt hetekben – az önkormányzat döntésének köszönhetően – nem szólhatott zene a Nehru parton. Az előző bulink helyszínét nekünk is át kellett rakni a Római partra. Hosszas várakozások után azonban a héten végre megjött a határozat: a Pavilon Bar-ban újra szólhat a basszus. Nekünk jutott az a hálás feladat, hogy először durrantsuk be a hangfalakat! Az időjáráselőrejelzés szerint holnap csodálatos időnk lesz holnap. 18.00 órakor kezdünk és egészen 23 óráig fog szólni a zene.

Esemény: https://www.facebook.com/events/572608234120626

Borítókép: ÉM