Emlékeztek még Kevin és Perry történetére? A filmet 2000-ben mutatták be, az emléke azonban mit sem kopott az elmúlt két évtizedben.

A történet szerint a tizenéves Kevin (Harry Enfield) és nem éppen szemrevaló „barátja” Perry (Kathy Burke) mielőbb szeretne megszabadulni a szüzesség „nyűgétől”, s minél több tapasztalatra szert tenni a szexben. Hogyhogy nem, maguk is szinte meglepődnek rajta, de sikerül meghiúsítanak egy bankrablást, így ölükbe pottyan egy mesés ibizai nyaralás lehetősége. Nem sokat gondolkodnak rajta, s egy gyors pakolás után máris útra készek. Némileg kedvüket szegi ugyan, hogy a szülők is velük tartanak, ám Ibizára érve azonnal belevetik magukat az éjszakai életbe.. Számtalan belevaló, no meg minden jóra kapható csajszi és srác bukkan fel, s találkoznak Paullal, a DJ-királlyal (Rhys Ifans) is. Tudjátok, ő az a DJ, aki a szemén keresztül fogyasztja a vodkát.

Egy bizonyos Gavin Ian Holland-nek hála újra előtörtek az emlékek. Az illető ugyanis a Harwick Festival-on járt a hétvégén, ahol sikerült lencsevégre kapni ezt a két szerencsétlen flótást. A képek tanulsága szerint mit sem kopott a tánctudásuk és a kora délutáni időpont ellenére már igen nagyban voltak.

Az eredeti Facebook post alá még maga Kathy Burke is kommentelt, aki – ha nem telt volna el 20 év – simán elhinné, hogy saját magát látta viszont.