Harmadik alkalommal vesszük be a Dunapart egyik legfelkapottabb szabadtéri szórakozóhelyét. A Petőfi híd lábánál, a nemrégiben felújított Nehru parton található Pavilon Bar-ban kizárólag minőségi elektronika szól, velünk ezúttal szeptember 8-án, szerdán találkozhatsz.

Sokat gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk némi újdonságot csempészni a budapesti éjszakába. Nincs könnyű dolgunk, hiszen az elmúlt években gombamód szaporodtak az új szervezőcsapatok és ez különösen igaz az idei évre. Boldog-boldogtalan megpróbálkozott a rendezvényszervezéssel, többnyire ugyanazok a nevek pörögnek mindenhol. Nem szerettünk volna olyan fellépőlistát összeállítani, akikkel amúgy is gyakran lehet összetalálkozni a fővárosban. Így született meg az Electrocity ötlete, ami nagyon jól illik a Primate.hu által képviselt értékrendünkbe is.

Már csak azért is, mert oldalunk egyik legfőbb célkitűzése a vidéki történések bemutatása. Nincs könnyű dolguk a helyi szervezőcsapatoknak, de mindenhol megtalálható egy szűk réteg, akik hihetetlen elszántságról tesznek tanúbizonyságot. Kitartanak árral szemben is. Pénzt és időt nem kímélve tesznek azért, hogy az adott régió se maradjon minőségi zene nélkül. Őket szeretnénk bemutatni. Az Electrocity rendezvényein nincsenek állandó rezidensek, minden buliban kizárólag egy adott vidéki városból érkező DJ-k gondoskodnak a hangulatról.

A szeptember 8-i buli hangulatfelelőse: Szekszárd!

Az időzítés tökéletes, hiszen most kezdődik a szüreti időszak is. Tolna megye székhelye pedig leginkább a borkultúrájáról híres. Erre utal az esemény borítóképe is. Szekszárd azon kevés vidéki városok közé tartozik, ahol évek óta stabilan működik a helyi szubkultúra, néhány lelkes fiatal lelkes munkájának köszönhetően. Évek óta jó barátságot ápolunk, kölcsönösen próbáljuk segíteni egymást. 2014-ben jártunk itt először és azt a bulit máig emlegetjük. Nagyon súlyos volt 🙂 Valami hasonlóra számítunk most is, centTro, Palms Croatti és CPTN/B tolmácsolásában.

cenTro

17 éves kora óta hallgat elektronikus zenét. Klubberként a Club Korona (Kecel) – Dance Tuning Disco (Kiskunhalas) tengelyen, majd Budapesten edződve. 2014 óta Szekszárdon barátjával Kovács László-val szervez eseményeket, kezdetben a győri és yyíregyházi barátokkal közösen.
Mára a Vibe brand immár hetedik éve biztos pontja Szekszárd és a régió partyéletének. Szettjeiben a deep-tech, deep-house, romininal hangzás az irányadó, néha egy kis tört ütemnel fűszerezve.

Palms Croatti

Sokan ismerhetik már a nevét, mivel találkozhattatok már vele a Dunai Nyári Táborokban, Bajai Halfőző Fesztiválon, emellett oszlopos tagja a Tolnai Flipside csapatnak. Műfaja széles skálán mozog a techno és house világában. Több zenéje is jelent már meg nagyobb kiadónál, a magyar Tilth Music, Illegal Control, és Egothermia-nál, de olyan világhírű nevek is játszották már a zenéit, mint Marco Carola, Joseph Capriati és Paco Osuna.

CPTN/B

Már egészen fiatal koromban beleszerettem az elektronikus zenébe. Hihetetlen számomra, hogy milyen érzéseket tud kiváltani és milyen élményeket tud nyújtani egy-egy zene. Sokszor a maga egyszerűségében van a nagyszerűsége. Elég egy hang vagy egy olyan kiállás ami kiváltja belőled ezeket az érzelmeket. Fő vonalam a techno / hard techno de szívesen játszom más műfajnak a zenéit is, kiváltképp a house-t és tech house-t, igazából alkalmazkodok minden félkéréshez, illetve helyszínhez. Többször játszottam már a szívemnek nagyon kedves Dunai Nyári Táboron, illetve Flipside-os és Vibe-os eseményen, de megfordultam már pár alkalommal Pécsen is.

Várunk mindenkit sok szeretttel szerdán 18 órától a Petőfi híd lábánál, a Pavilon Bar-ban! A zene előreláthatólag 23 óráig fog szólni, így lesz idő a regenerálódásra azok számára is, akik másnap korán kelnek 🙂

Esemény: https://www.facebook.com/events/893746024550633

Borítókép: https://kotodokorut.wordpress.com/2016/12/18/szekszard/