A tavaly megalakult Rebels csapata rögtön olyan neveket dobott be a közösbe, amire egyből felkaptuk a fejünket. Sajnos a pandémia keresztülhúzta a számításokat, így a debütálás végül 2021-re tolódott. Bulizói szemszögből viszont a start nem is sikerülhetett volna jobban. A spanyol vonal (a globális techno talán legmeghatározóbb ága napjainkban) egyik leginnovatívabb művésze látogatott el Budapestre Tensal személyében. Aki pedig a kisujjából rázta ki azt, hogy miért tartjuk őket Európa egyik vezető istállójának. Tökéletes szettet hallhattunk két órában, a hang kristálytisztán szólt, a közönséget pedig csupa hozzáértő fül alkotta. Mi kell egy tökéletes bulihoz? Jó zene, jó hang és jó közönség. Mindhárom tényező ki lett pipálva a Rebels debütáló rendezvényén. Ezek után nagyon kíváncsian vártuk, hogy vajon mi lesz a következő dobás.

A folytatás október 2-án jön el. Ezúttal új helyszínen, aminek viszont csak örülhetünk, hiszen a Flashback napjainkban Budapest talán első számú party helyszíne a hangulatot és az infrastruktúrát illetően. A mi szívünkhöz mindenesetre nagyon közel áll.

Az est fővendége pedig nem más, mint a portugál Lewis Fautzi, akinek a neve hallatán minden technorajongó elismerően csettint. És akkor még finoman fogalmaztam. Lewis Fautzi Portugáliában látta meg a napvilágot, de ezer szállal kötődik a spanyol iskolához az Oscar Mulero vezette PoleGroup által. Elvégre ő is az ibériai félszigetről származik, akárcsak Oscar Mulero, Svreca, Psyk, vagy éppen Reeko. Zenéjük nyers, erős és megalkuvást nem tűrő, akik soha nem süllyedtek bele a középszerűség és a popularitás mocsarába.

Lewis Fautzi nem csak a portugál, hanem a globális színtér egyik legrelevánsabb arcának számít. Elég csak ránézni a diszkográfiájára,  A Faut Section első embere megjelent már szinte az összes kiadónál, ami igazán jelentősnek számít ebben a szcénában. Ezek közül is kiemelkedik a Soma, Mord, Tsunami, Figure, PoleGroup, Warm Up, vagy éppen a BPitch Control. Egészen hihetetlen lista, pedig főhősünk mindössze 2012-ben adta ki az első zenéjét. Azóta viszont nincs megállás. Fellépett már az összes jelentős klubban és fesztiválon, de a hazai technorajongók is több alkalommal találkozhattak már vele a Hyperspace és a Bónusz Fesztivál keretein belül. vagy éppen a Corvin Cluban és a Teremben. 2018-ban járt nálunk utoljára, úgyhogy már éppen ideje annak, hogy a játékát újra megcsodálhassuk élőben is.

Ennyi már pont elég, hogy egy minden igényt kielégítő eseményen vegyünk részt, azonban a hazai körítés hasonlóan izgalmasan alakul. A supportot Isu, Detective Kelly és AGA2L fogja bizosítani a Flaschbackben.

A jegyértékesítés hamarosan megkezdődik, az early bird jegyek ára 3500 ft-ba fog kerülni, ami igazán barátinak számít a helyszínt és a fellépőket illetően. A belépés a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal, vagy EESZT alkalmazással igazolt védettséggel lehetséges.

Esemény: https://www.facebook.com/events/273406874250744