A világ egyik legnépszerűbb technofesztiváljának szervezői még tavaly jelentették be, hogy a hagyományos márciusi dátum helyett október utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a Time Warp.

A Time Warp volt az első nagy áldozata még tavaly a Covid19 miatt összeomló fesztiválkultúrának. A mannheimi Maimarkthalle expoterület, mely a kezdetektől fogva a rendezvény otthonául szolgált, az elmúlt hónapokban SARS-CoV-2 oltási központként működött.

Na de nézzük a részleteket! Az idei Time Warp ugyanis teljesen más lesz, mint amit megszoktunk. A „Two Days – One Stage“ mottó alapján idén kétnapos lesz a fesztivál, viszont a korábban megszokott hat helyett ezúttal mindössze egy színpad lesz. A fellépők listája így is impozánsra sikeredett. Egy nagy hiányzó azonban úgy tűnik, hogy így is lesz Richie Hawtin személyében, aki korábban csak akkor hagyta ki a rendezvényt, ha éppen az esküvőjét tartotta, Idén 11 DJ érkezése tűnik biztosnak:

LINE UP (A-Z)
FRI 29
Adriatique
Dixon
Gerd Janson
Seth Troxler
Solomun
SAT 30
Adiel
Joseph Capriati
Maceo Plex
PAN-POT
Sven Väth
Tale Of UsA szervezők az aktuális járványügyi intézkedések betartása mellett fogják megtartani az eseményt. Németországban ez jelenleg a 2G-szabályozást jelenti, aminek értelmében csak olyan vehet részt a buliban, aki már beoltott, vagy pedig igazoltan átesett már a víruson. Negatív tesztet nem fogadnak el.Esemény: https://www.facebook.com/events/275284753406492