Idén novemberben „tizenharmadik évedjához” érkezett a berlini Innervisions kiadó minden év végén megjelenő válogatása. A Secret Weapons a kezdetekkor – egészen pontosan 2007-ben – még csak egy kislemeznyi hanganyagot ölelt fel, mára azonban több mint egy tucat szerzemény kap rajta helyet.

A tizenhárom mindenképp szerencsés szám, a Mulya projekt mögött megbújó Nagy Leventének legalábbis egészen biztosan. A Haunted című track olyan producerek darabjai mellet kapott helyet, mint Jonathan Kaspar, Denis Horvat, Jimi Jules, vagy a Woo York páros.

Persze Levente sem ismeretlen szereplője a hazai house szcénának, hiszen már több mint egy évtizede az Yvel & Tristan páros egyik – mindenkire rábízom, hogy kitalálja melyik … 🙂 – tagja. Mulya projektje viszont csak néhány éves múltra tekint vissza, de így is olyan platformoknál jelentek már meg a munkái, mint például a hamburgi TAU. A zenei kiadót még 2018-ban indította útjára Benjamin Busse és Friso Traas, más néven az Adana Twins. Viszont Dixon és Âme legendás labeljénél nem minden nap jelenik meg magyar producer munkája, szóval csak így tovább!

Egy kis ízelítő a válogatás-lemez hanganyagából: