Hosszú várakozás után október elején végre megnyílt a Turbina Kulturális Központ, a Harminckettesek teréhez közel eső Vajdahunyad utcában.

Szombatonként egy Napturbina névre keresztelt, bioritmuskímélő daytime bulisorozat indult a háztömbnyi kulturális központban, amin részt vett már az Lavalava, a CRIME, és az OMOH kollektíva is, csak hogy párat említsünk a korábbi fellépők közül. December 4-én Budapest egyik legrégebb óta rendszeresen megrendezett elektronikus zenei rendezvénysorozata, a Technokunst tölti meg előadóival a Turbina termeit.

A Technokunst alapítói, Isu és Dork mellett játszani fog még Subotage, Mode & Valens, az este headlinere pedig Gotshell, más néven Alessan Main kolumbiai feltörekvő DJ lesz. Zenéje formabontó, az old school technótól a dubon át az ambientig barangol. Akár meditatív kitérőkre és pszichedelikus motívumokra is számíthatunk ettől az eklektikus zenei producertől, akinek albumát a többek között Paul Kalkbrennert és Apparatot is korábbi előadói közt tudó Bpitch Berlin adta ki. Gotshellnél mindössze egy dologban lehetünk biztosak: a felhőkarcoló-magas BPM-ben.

A Technokunst név már több mint tíz éve garancia arra, hogy valóban minőségi elektronikus zenét élvezhetünk majd, érdemes jegyet váltani az első alkalmukra a Turbinában – ahol a berlini Tresort is megjárt headliner meglepően ébresztőbarát idősávban fogja megállíthatatlan tempójú táncra késztetni a közönséget.

Esemény: https://www.facebook.com/events/930699114494434/
Jegyek: https://tixa.hu/technokunst_gotshell_napturbina

Borítókép: twitter.com/gotshell_col