Nemrégiben mi is beszámoltunk arról, hogy a magyar klubkultúra egyik bölcsőjének számító Club Speed megnyitásának 25 éves évfordulója alkalmából újra összegyűlnek a régi rezidensek, hogy a budapesti Brandus Club falain belül emlékezzenek meg azokról a csodás évekről, amikor hétvégente több ezer fiatal gyűlt össze Szigetszentmiklóson.

A jeles évforduló alkalmából a Club Speed egyik rezidense, DJ Kühl írt egy egészen fantasztikus visszaemlékezést és cseppet sem fogta vissza magát, amikor előtörtek belőle a régi emlékek.

  A legendás Club Speed 25 éves jubileuma alkalmából DJ Kühl idézte fel a legkedvesebb emlékeit

A Club Speed sajnos már a múlt, a helyet nem lehet feltámasztani, napjainkban játszóház üzemel a Gyári úti ingatlanban. Vagy mégis? Ha bulizni már nem is lehet ott, zenélni még igen! Legalábbis egy délután erejéig. A mai napon ugyanis több legendás hazai DJ is Szigetszentmiklós felé vette az irányt. A december 28-i buli alkalmából ugyanis sikerült lebeszélni a hely üzemeltetőivel, hogy legalább hadd zenéljenek újra egyet közönség nélkül. A mixeket természetesen rögzítették, az adást vasárnap este 8-kor fogják közvetíteni!