Beléptünk a 2022-es esztendőbe, ez pedig azt is jelenti, hogy Belocca kiadója idén ünnepli megalapításának 10 éves évfordulóját.

Belocca neve valószínűleg senki számára sem szorul bemutatására. Nem sokan mondhatják el magukról ugyanis, hogy milliós hallgatottságot érjenek el zenéi Spotify-on. De fellépett már Dél-Koreában az Ultra Resistance-en, Carl Cox pedig rendszeresen játssza a zenéit. De nem csak ő, hanem az A-osztályos DJ-k közül Richie Hawtin, Adam Beyer, UMEK, vagy éppen Marco Bailey is szupportálják Belocca produceri munkáit, amik saját kiadójának, a Mainground Music gondozásában látnak napvilágot.

Belocca számára különösen örvendetes, hogy a zenéit nem csak underground előadók, hanem szélesebb körben akár mainstreamebb vonalon is tudják játszani. Ennek oka, hogy nem csinál sötét zenéket, inkább mondaná színesebbnek azokat és ezáltal szélesebb palettán mozognak. Innen ered saját kiadójának neve is, ami a mainstream és az underground szó összeolvadásából született meg.

A Mainground Music 2012-es megalakulása óta összesen 74 megjelenésen van túl. A tíz éves jubileum pedig igazi mérföldkőnek számít, amit illik rendesen megünnepelni! Erre január 14-én fog sor kerülni a budapesti techno jelenleg talán legfontosabb bázisán, az Arzenálban.

Belocca mellett Kitti Kay és Technicolour is fel fog lépni, akiket jól ismerhet, hiszen régebben együtt zenéltek a DFFRNTLY tagjaként. De az egészen fiatal generáció is képviseltetni fogja magát Dual Destress személyében.

Igazán színes programra van tehát kilátás. Az este zenei vonulatát a pozitív energiák, a feszes, energikus ütemek fogják jellemezni megfűszerezve a rave, acid és melodic techno stílusjegyeivel. A jegyek értékesítése már megkezdődött, amit a Oneticket rendszerén keresztül tudtok beszerezni.

Belocca rendesen megdolgozott azért, hogy ilyen jól ismerjék a nevét külföldön is. Ünnepeljünk hát együtt!

Jegyek: https://oneticket.hu/mainground-sessions-arzenal-budapest-7129
Esemény: https://www.facebook.com/events/427008298961168