Az ICONYC TV elnevezésű dokumentumfilmsorozat az elektronikus zenei szcéna szereplőit mutatja be, 2021 végén pedig bejelentették, hogy a következő szezonban a Netflix-szel fognak együttműködni.

„Minden megváltozik” – ez lett az új kollaboráció szlogenje.

„Büszkén jelenthetjük be, hogy az ICONYC TV új évadának gyártása 2022 elején folytatódik” – közölte az ICONYC TV. „És komoly dolgokra lehet számítani, ugyanis az egyik legnagyobb streaming szórakoztató márkával, a Netflix-szel fogunk együttműködni.”

Az új évad olyan művészek életét fogja bemutatni, mint a Booka Shade, Butch, Dixon, Hito, Jennifer Cardini, LTJ Bukem, Luca Bacchetti, Monika Krusem Pig & Dan és Patrice Bäumel. Hamarosan több is bemutatásra kerül.

A műsorban kiemelt szerepet fog kapni a DJ-k lelkivilága és az, hogy milyen falakat kellett ledönteniük ahhoz, hogy eljussanak oda, ahol tartanak. A filmben szereplő DJ-k közül többeket is külön kiemeltek.

„Pig & Dan  zenéje nem ismer határokat, hangzásuk mégis azonnal felismerhető. Híresek arról is, hogy egyedülálló élményt nyújtanak a közönségnek, ahol mindenki mosolyog” – írta a duóról az ICONYC TV.

A Pig & Dan duó úgy fogalmazott, hogy a film óriási mérföldkőt jelent a saját karrierjükben.

Az ICONYC TV-nek Dixon-ról is volt néhány hízelgő szava.

„Kevés művész járkál olyan szabadon múlt és jövő között, mint Dixon. Hangzásvilágát hibátlan esztétika jellemzi, mégis kiszámíthatatlan. Ez az egyedi egyensúlyérzék teszi őt igazán különlegessé és népszerűvé.”

Az ICONYC TV az elmúlt két évet tervezéssel és az előkészületekkel töltötték a járvány és a bezárások közepette. A forgatás 2022-ben fog kezdődni és a szerkesztők alig várják már, hogy elkezdjék a közös munkát.

Forrás: [edmtunes]