A high-tech-minimal koronázatlan királya nemcsak klubokban és fesztiválokon teremt jó hangulatot szerte a világon, hanem láthatóan a német labdarúgó elsőosztályban, vagyis a Bundesligában szereplő csapatnak, az Eintracht Frankfurt öltözőjében is.

A 40 éves DJ/producer évek óta fanatikus rajongója az együttesnek. És most az is kiderült, hogy kölcsönös a rajongás, hiszen a Deutsche Bank Parkban (ez a csapat stadionjának neve) rendszeresen felcsendül Boris zenéje az öltözőben. A „Bild.de” értesülései szerint az Eintracht kapusa, Kevin Trapp különösen nagy rajongója a zenéjének. „Valamikor tavaly írt nekem az Instagramon. Azt mondta, gyakran hallgatja a zenémet, még az öltözőben is megszólal, szerintem ez nagyon klassz dolog. Azóta is szoros kapcsolatban vagyunk.” – nyilatkozta Boris Brejcha.

  Interjú - Boris Brejcha

Trapp és Boris azóta már egy FIFA-meccset is játszottak a stadionban a konzolon, amit a kapus csak szoros küzdelem után tudott megnyerni.

Brejcha az Eintracht Frankfurt egykori kapitányával, David Abrahammal is hasonlóan meghitt köteléket alkot. Az argentin játékos szülőhazájában találkoztak először, Boris Brejcha ottani fellépése alkalmából. A DJ / producer így emlékszik vissza az ominózus estére: „Megnéztük az utolsó Bundesliga-meccsét a tévében. Amikor lefújták a találkozót, csak azt írtam neki, hogy szívből kívánok neki minden jót. A válasza az volt, hogy vett jegyet a Buenos Aires-i fellépésemre. Ott találkoztunk először és egy csomót beszélgettünk. Remekül éreztük magunkat, nagyon szimpatikus a srác.”

Az Eintracht Frankfurt házi DJ-je vajon a zöld gyepen is megállná a helyét? Nem zárható ki, ugyanis Bejcha korábban járt már próbajátéknál a korábbi Bundesliga-bajnok 1. FC Kaiserslautern csapatánál, korábban pedig a Waldhof Mannheim ificsapatában játszott.

Forrás: [Bild]