A barcelonai multimédia-művész audiovizuális showval készül, míg The Micronaut legújabb nagylemezét, a Summer Gamest érkezik népszerűsíteni. 

A sokszínűségre törekvő művészeti központnak októberi nyitása óta a számtalan kulturális, a legkülönfélébb könnyűzenei irányzatokat megcélzó, vagy éppen közösségépítő program szervezése mellett végig fontos szerepet játszott profiljában a minőségi elektronikus zenei események befogadása – és a Selected Sounds februári megállója kétségtelenül nem fog csalódást okozni közönségének. 

Az audiovizuális showval érkező új-média művész, Rob Clouth nem csupán zeneszerző – ő maga írja a szoftvereket műveihez. Új projektjein szinte mindig teljes elszigeteltségben dolgozik, olyan témák inspirálják, mint a kvantumfizika, vagy az univerzum felépítése.

A 2016-ban “Forms” albumával ismertséget szerzett The Micronaut legújabb munkája, a “Summer Games” egy hullámvasútszerű, eklektikus utazás. A német alkotót az olimpiai játékok ihlették meg, az eufórikus győzelmektől kezdve a mély basszusokkal telített félelemig mindent megtalálunk a lemezen, ami nem utolsósorban a táncparketten is megállja a helyét.

Elővételes jegyek már kaphatóak a február 10-ei estre a Turbinában, érdemes lecsapni rájuk, amíg az Early-Bird készlet tart!

Esemény: https://www.facebook.com/events/973195876606467
Jegyek: https://tixa.hu/the_micronaut_rob_clouth_selected_sounds_turbina_20220210