A Drop Wave tavaly kezdte meg működését a Be Massive csapatával szoros együttműködésben.

Az augusztus végén megrendezett első rendezvényükön egy olyan ifjú DJ/producert hoztak el Marino Canal személyében, akiről a szakma már most is egyöntetűen csak szuperlatívuszokban beszél és szinte biztosra vehető, hogy fényes karrier vár rá a jövőben. Ősz végén tovább folytatódott a Drop Wave és a Be Massive közötti kollaboráció, melynek eredményeképpen és a Secret Factorynak köszönhetően Joone érkezett. Az Észak-Londonból származású DJ/producer zenéit többek között a soproni illetőségű Secret Fusion Records is megjelentette.

A Drop Wave & Be Massive harmadik állomásán azonban mélyebbre mennek a szervezők, legalábbis a zene tekintetében. A cél, hogy a minőségi, okos techo egy hangulatában is megfelelő környezetben jelenjen meg. Az atmoszférikus techno nem számít ismeretlen elemnek a Be Massive bulikon, azonban ilyen utoljára 2018-ban fordult elő, amikor VII Circle merült el a techno mélyebb rétegeinek bugyrai között.

Az est főszereplője ezúttal Lengyelországból fog érkezni. Blazej Malinowski ugyanis a helyi szcéna talán legaktuálisabb nemzetközi előadója. Az elmúlt években végig járta a világot USA-tól Ázsiáig, valamint Európa legjobb klubjaiban (Berghan, Tresor stb.) is fellépett. A Inner Tension alapítója, amely kizárólag saját produkcióinak, együttműködéseinek és felfedezettjeinek. Nevéhez fűződik a Why so silent? rendezvénysorozat, amely megannyi eseménynek adott már helyszínt például Lengyelországban, Berlinben, Stockholmban és Seoulban egyaránt. Az ambient, deep/hypnotic techno legjobbjai közt tartják számon olyan zenékkel, mint a The Gods Planet, a Kontrafaktum, a Semantica vagy éppen a Silent Season. Blazej fókuszában leginkább a stúdiós munkák, illetve a produceri tevékenysége állnak, így fellépései mindig energikusak, különlegesek, hiszen nem látni minden hétvégén bulikban zenélni. A magyar közönség számára ugyanakkor már nem ismeretlen a személye, hiszen tavaly nyáron az Alkotótáborban már bemutathatta kivételes képességét. Live act-jét sokan a fesztivál legjobb produkciójának kiáltották ki azon a hétvégén!

A fémesebb hangzáshoz ehhez megfelelően kellően indusztriális környezet dukál, így ez a buli a budapesti underground techno közösség egyik legfontosabb bázisán, az Arzenálban kerül megrendezésre, március 12-én. Ha valami igazán különlegesre vágysz, ami még a legkülöncebb vájt fülű techno rajongókat is nagy elégedettséggel tölti el, akkor itt a helyed!

Ráadásul a buli előtti héten jelenik meg a Be Massive hangzásában estére hangoló „Metha – Scare to be alone EP„-je Dave Wincent és Raul Young remixével.

Esemény: https://www.facebook.com/events/308792351198371
Jegyek: cooltix.hu/event/61efb1d3770667b6573beab4
Borítókép: https://www.facebook.com/malinowskiblazej