Seth Troxler kétségtelenül az egyik legszórakoztatóbb arc a jelenkori elektronikus zenei szcénában. Az 1985-ös születésű DJ neve nagyjából a 2010-es évek legelején került be a köztudatba. Pályafutását meglepő és mulatságos történetek sora kísérte. Akkora celebnek számított, hogy már 2014-ben írtunk egy összeállítást a legmegdöbbentőbb húzásairól. Ilyen életműre talán csak Ricardo Villalobos volt eddig képes, csakhogy ő 15 évvel korábban született.

Seth Troxler zseniális videót töltött fel a Facebook-oldalára. Ebből megtudhattuk azt is, hogy apa lett! Amihez ezúton is gratulálunk. De persze neki még ezeket az emelkedett pillanatokat is sikerült széttrolkodnia. Lehet, hogy a dolgok megváltoztak, de van ami örök!

Seth Troxler ezzel a videóval egyébként az Eastern Electronics rendezvényén való fellépését promózta. Amit szintén nem teljesen tudunk hova tenni, hiszen csak augusztus végén kerül megrendezésre. Az pedig még nagyon soká lesz, addig mi is élőben hallhatjuk, ugyanis a Sziget Fesztivál szervezőinek mai bejelentése alapján Seth Troxler is a line up-ot erősíti!

Ne ijesszen meg az, amit a lenti videón olvashatsz, simán el fog indulni!