Regényekbe illő buli volt május 26-án, amikor is első alkalommal jelentkezett a honi alkotókat bemutató Producerek Éjszakája a Secret Room-ban. A teltházzal induló esemény hamarosan újabb triumvirátust lát vendégül, hogy bensőséges hangulatban ünnepelje a hazai zenét.

Különleges produkcióval áll színpadra a budapesti éjszkából igen jól ismert művész Andrewboy, aki ígérete szerint egy új, eddig a nagyközönség számára ismeretlen oldalát szeretné bemutatni ezen az estén. Az Angel Fire atyja a számos nagy sikerű zenéje mellett – melyek többek között a Siona Records, valamint az Area Verde Records gonozásában jelentek meg – kiadatlan darabok is felcsendülnek majd a melodic techno jegyében.

A triumvirátus másik egyénisége Dubecticut, egy lélegzetelállító látvánnyal párosuló dj szettel indította el az évet, méghozzá az esztergomi Bazilika kupolájának tetején. A lendület természetesen nem ért véget, hiszen hamarosan a Dunakanyar, majd a Kőröshegyi Levendulás atmoszféráját is megtölti zenével. A Be Massive üdvöskéje melodic house, indie dance témákat készül körbejárni az elmúlt időszakban napvilágot látott szerzeményeivel, melyet még megjelenés előtt álló magyar és külföldi kiadók darabjaival tesz izgalmassá.

Az Artessa Music alapító atyját is a dj pult mögött köszönthetjük július 1-jén, amikor is exklúzív eddig még kiadatlan szerzeményekkel ágyazza meg az estét Dubecticut produkcióját megelőzően. TOBAK munkáival már több ízben foglalkoztunk, legutóbb a Family EP kapcsán írtunk róla, most azonban mindenképpen meg kell említenünk a június 17-én napvilágot látó Passion EP hírét, hiszen a 4 tracket hordozó kiadvány már hónapok óta világkörüli hódító útját járja olyan művészek prezentálásában, mint az Adriatique, Oostil, és Brina Knauss. A Producerek Éjszakája után TOBAK-kal a FEZEN-en is találkozhattok majd.

Az esemény házigazdái a Heaven INC. a Frozen Heart EP-vel nagyot hasított a hazai Rádio 1-en, és több külföldi rádió is előszeretettel játssza szerzeményüket. Az utóbbi időben megsokszorozódott a fellépéseik száma, több hazai és nemzetközi rendezvényen is vendégeskednek majd a nyár folyamán. A Producerek Éjszakáján pedig őrületes hangulatot sugárzó előadással kívánják lenyűgözni közönségüket.

 

Tehát július 1-jén Producerek Éjszakája második felvonás a Secret Room falai között Andrewboy, Dubecticut, TOBAK, és a Heaven INC. főszereplésével. Rögzítsd a dátumot, és élvezd a zenét!

Kedvcsináló képekben! Ilyen volt a Producerek Éjszakája első felvonása: