Svetec kétségtelenül az egyik legtöbbet foglalkoztatott hazai DJ a nemzetközi piacon, a globális hard techno szcéna legkiemelkedőbb képviselői között tartjuk őt számon az elmúlt másfél évtizedben. Így aztán nincs is mit csodálkozni azon, hogy a naptára hemzseg a külföldi fellépésektől, hiszen a stílus másodvirágzását éli, sőt túlzás nélkül állítható, hogy népszerűbb mint valaha.

2016-ban indította el saját kiadóját, a Mad Made az elmúlt években számos felejthetetlen megjelenéssel gazdagította a globális hard techno szcénát. Ilyen például Sikztah – Furyan című szerzeményének Svetec Remix-e is, amit olyan nagyágyúk játszottak, mint Amelie Lens, Dax J vagy éppen Kobosil.

Svetec azon kevés hazai lemezlovasok egyike, akiknek nevét talán még többen ismerik külföldön, mint idehaza. Egyrészt személyében üdvözölhetjük a Steam Shape formáció egyik felét, Svetec néven pedig a globális hard techno szcéna egyik legkiemelkedőbb képviselője 2005 óta.

Múlt héten jelent meg a label keretein belül útjára indult Mad Fusions sorozat első epizódja, aminek célja, hogy Svetec a globális hard techno szcéna legerősebb képviselőivel együttműködve készíti a zenéket, minden egyes track a szcéna egy-egy nagynevű szereplőjével való kollaboráció eredményeként jött létre. A MDMMF01 címke alatt július 18-án megjelent debütáló kiadvány keretein belül Svetec a stílus olyan nagyágyúival készített közös zenét, mint Fatima Hajji, Vendex, O.B.I., Harmonie és Sikztah,.

Sikztah a hazai techno szcéna egyik legnépszerűbb képviselője. A legnagyobb klubestek és fesztiválok állandó fellépője, programszervezői tevékenységének köszönhetően pedig Győr hosszú évek óta a legfontosabb vidéki bázis, olyan rendezvények köthetők a nevéhez, mint a DumDum Fesztivál és a The Etiket.

.

A kiadvány pedig egyből a Beatport hardtechno-ra fókuszáló Top 10-es listájának élén találta magát! Különösképpen a Sikztah-val közös szerzemény nyerte el a közönség és a szakma tetszését, a cikk megírásának pillanatában a globális hard techno chart negyedik helyen tanyázik, megelőzve a másik három szerzeményt.