Az Afterlife kétségtelenül az egyik legerősebb márka napjainkban az elektronikus zenei piacon. Ezen persze egyáltalán nincs mit csodálkozni. Hangzásviláguk jól definiált, azonnal felismerhető, melyhez markáns vizuális megjelenés is társul. Az olaszok elsőszámú duója, a Tale Of Us által alapított kiadó 2016-ban kezdte meg működését és néhány év alatt sikerült letarolniuk az egész nemzetközi piacot.

Az Afterlife hangzásvilágában a melodikus és sötét, illetve az eufórikus és vokállal bélelt darabok mellett a nyers szólamok egyaránt megtalálják a helyüket. Jelen pillanatban hatvanöt Afterlife-megjelenésen vagyunk túl, a kiadó számos nemzetközi művész számára valódi szintlépést hozott, elég csak Innellea, KAS:ST, vagy éppen Colyn nevét megemlíteni. Utóbbi szeptember 24-én ismét Budapestre látogat, mégpedig egy igazán exluzív helyszínre, amiről most egy fél perces videóban rántjuk le a leplet. .

A St. Lőrinc Golf Clubot Pesterzsébet és Soroksár határán találjuk. Ez Budapest első golfcentruma, ami az M5-ös autópálya bevezető szakaszától alig karnyújtásnyira található. A több hektáron, egy tó partján elterülő helyszín kiválóan megközelíthető, az adottságainak köszönhetően mégis mindentől elzárva, távol a város zajától fekszik. A rendezvénypavilon és az azt körül ölelő pázsitos terület akár több ezer ember befogadására is alkalmas. Az alapjáraton is gyönyörű helyszínt természetesen további installaciókkkal, fényjátékkal és professzionális hangtechnikával emelik még magasabb szintre, ahol Colyn exkluzív 4 órás szettje helyezi nekünk új dimenzióba a tó feletti naplementét.

Colyn neve alig néhány éve robbant be a köztudatba. De ha meghallgatjuk a Hollandiában született DJ / producer szerzeményeit, akkor egyből megértjük, hogy miért lépked kettesével felfelé a ranglétrán. Zenéje érzelmekkel túlfűtött melodikus techno, amit spirálszerűen tekernek körbe az eufórikus dallamok. Szettjei valódi élményszámba mennek: miközben hallgatod teljesen eltorzul és szétesik az általad ismert valóság, Colyn pedig biztos kézzel hív egy olyan zenei utazásra, ahol elmosódnak a tér és idő közötti határok. Nem csoda, hogy munkásságára rögtön felfigyelt az Afterlife, 2019-es debütálása óta már egy sor epikus megjelenéssel gazdagította a kiadó diszkográfiáját. Ugyanebben az évben Colyn készítette el a Tomorrowland aftermovie-jának egyik zenéjét. Innen pedig már nem volt megállás!

Hamarosan olyan élményben lehet részünk, amit nem fogunk egyhamar elfelejteni. Szeptember 24-én a csodálatos környezet és a varázslatos zene tökéletes összhangja fogja eufórikus állapotba rakni a hallgatóságot!

A jegyek értékesítése már megkezdődött. Ez lesz a nyári szezon egyik utolsó szabadtéri nappali bulija, ne maradj le róla!

Jegyek: jegyl.ink/COLYN-TICKETS-0924
Esemény: https://www.facebook.com/events/3190463717869999