Gaetano Parisio egy igazi ikonnak számít. A Nápolyból származó művész pályafutása lassan három évtizedet ölel fel, ugyanis 1993-ban kezdte meg a DJ karrierjét. Első produkciói a Design Music, Drumcode, Primate és a Planet Rhythm gondozásában jelentek meg. Marco Carolával közösen alapította meg a C&G South System duót, majd 1997-ben indította útjára  saját kiadóját, a Conform Records-t.

A Conform Records olyan nagynevű producerek munkáinak biztosított teret, mint például Adam Beyer, Ben Sims, Marco Carola, The Advent, Danilo Vigorito, Markantonio vagy éppen maga Gaetano Parisio. Micsoda lista! A régi technoveteránok biztosan elmorzsolnak egy könnycseppet a névsor láttán.

A Conform Records összesen 24 megjelenést ért meg 2005-ig. A dátum nem lehet véletlen, ez nagyjából egybeesik annak az az időszaknak a kezdetével, amikor a klasszikus techno hangzás jó pár évig tetszhalott állapotba került. A kiadó 15 éves szünet után, 2020-ban tért vissza a porondra. Első körben kiadtak négy EP-t, ahol a label korai megjelenéseit reaktiválták digitális formában.

Idén nyáron viszont friss EP-vel jelentkezett Gaetano Parisio és a Conform Records. A „Fragments 2930” hat darab vadonatúj szerzeményt tartalmaz. A „Fragments 2930” eredetileg egyetlen zenének készült, amit később szedték hat különálló egységre, amelyek önálló track-ként is megállják a helyüket. Mindegyik szerzemény kellően lendületes, a régi nápolyi iskola hangzásvilágát előidézve, mégis új köntösbe csomagolva.

Label: Conform
Catalogue: CNFR2930
Format: 2 x 12″ Vinyl
Release date: June 10, 2022
Tracklist: A1: Thetis B1: Nysa B2: Klytia C1: Lumen D1: Themis D2: Sibylia