A nyárvégi mátrai debütálás után tovább gördül a Body/Cult hengere, amely legfőképp a hazai industiral, EBM és synth vonalról érkező közönséget célozza meg, méghozzá egy jó adag techno-orientált csavarral. 

A Fekete Zaj után most az ausztrál születésű, de berlini illetőségű, csodálatos hangú énekesnőt, Zanias-t látják vendégül, aki az érzelmi katarzis nagymestereként érkezik az Analog Music Hall-ba, s aki legutóbbi, Unearthed című albumán techno hatásokat kever post-punkkal, mindezt fülbemászóan dallamos szintetizátorokkal és a jól ismert, erőteljes hangjával fűszerezve.

Zanias egyébként többször vendégeskedett már a HÖR-ben, közös zenét jegyez I Hate Models-szel és ő a Fleisch kollektíva egyik tartóoszlopa is. Nem mellesleg pedig a Linea Aspera és a Keluar másik fele is, amely utóbbit a Schwefelgelbből ismert Sid Lamarral visz közösen.

Az este másik nagy dobása a Black Nail Cabaret, akik a hazai pop noir legizgalmasabb exportcikkei, akik jelmezekkel, BDSM erotikával, sötét harmóniákkal és izgalmas elektronikával fűszerezik önmagában is sajátos hangzásukat. A Black Nail Cabaret a zenét és a művészetet a költészettel ötvözve egyesíti a fényt a sötétséggel, a szépséget az erőszakkal és a felkavaró művészetet a buja harmóniákkal. A duót a magas esztétikai normáknak megfelelően ábrázolt szexuális provokáció emeli még feljebb a műfajhoz tartozó előadók közül.

A koncertek mellett pedig live act-ek és DJ szettek is lesznek. Ott lesz Man + Machine, aki a hazai EBM és post-punk elsőszámú hídját jelenti a techno irányából, nem mellesleg pedig az esti egyik házigazdája is. De ott lesz a BRVTAL kiadó egyik alapítója, DJ Syncbutton is, valamint az Exiles kiadótól Mike Nylons, valamint a Raveyard kötelékéből Rekatze is.

A helyszín pedig az Analog Music Hall, az esemény pedig egy különleges kísérlet lesz arra, hogy Berlin, London és Tbilisi után Budapesten is meghonosítsák a technóval kevert EBM és post-punk estéket.

Jegyek és esemény: https://www.facebook.com/events/1947761478742936