Az Afterlife kétségtelenül az egyik legerősebb márka napjainkban az elektronikus zenei piacon. Ezen persze egyáltalán nincs mit csodálkozni. Hangzásviláguk jól definiált, azonnal felismerhető, melyhez markáns vizuális megjelenés is társul. Az olaszok elsőszámú duója, a Tale Of Us által alapított kiadó 2016-ban kezdte meg működését és néhány év alatt sikerült letarolniuk az egész nemzetközi piacot.

2020-ban elsőízben dobták piacra az Afterlife azóta ikonikussá vált válogatássorozatát, amin a kiadó kiemelkedő tehetségeinek megjelenéseit prezentálják évről-évre, ugyanis azóta minden esztendőben új kiadással jelentkeztek. Az eddig megjelent három Unity válogatáson eddig összesen 97 szerzemény látott napvilágot. Van miből válogatni, az Afterlife biztos kézzel gyűjti maga köré azokat a művészeket, akik hamisítatlan és egyedi hangzásukkal már bizonyítottan a világ legsúlyossabb kiadójának méltó tagjai.

Az Afterlife itthon is óriási rajongótáborral rendelkezik, a kiadó holdudvarába tartozó művészek fellépésein szinte garantált a teltház. A magyar közönség pedig igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az Afterlife művészei közül szinte már mindenki járt nálunk. Különösen igaz ez azokra, akiknek évek óta bérelt helye van a legjelentősebb nemzetközi rendezvények és klubok lemezjátszói mögött. A kiadó ugyanakkor kiemelt figyelmet fordít az utánpótlásra, feltörekvő művészek szinte kiapadhatatlan tárházával rendelkezik. Olyan fiatalokról van szó, akiknek nevéhez már több klubhimnusz köthető.

November 5-én pedig hárman is bemutatják tudásukat a Cinema Hall pultjában egy újonnan induló sorozat első állomásának keretein belül. A „The Project” szervezésében induló „Unity” nevű sorozat célja ugyanis az Afterlife ikonikus válogatásalbumán szereplő artistok prezentálása hónapról-hónapra.

Massano szemtelenül fiatal kora ellenére biztosan halad egyre feljebb a ranglétrán. Nem lennénk meglepődve, ha rövid időn belül igazi szupersztár válna belőle. Hangzásvilága egyszerre hipnotizál és hozza lendületbe a táncos lábakat. A melodic techno egyik legnagyobb tehetségének kikiáltott srác Liverpoolból származik, Karrierje pedig fénysebesen indult előre, miután a Mexikóban forgatott Cercle alkalmából Mind Against lejátszotta az egyik szerzeményét. Megjelenései azóta állandó helyet kaptak a melodic hangzásvilág legismertebb művészeinek repertoárjában.

A november 5-i party fellépői további fellépői között két olasz párost is találunk. Az Armonica duóját két egymástól teljesen eltérő személyiség – Andrea és Salvatore – alkotja, akik azonban a dj pultban tökéletesen kiegészítik egymást. Rájuk hatványozottan igaz, miszerint az ellentétek vonzzák egymást. 2017-ben jelentették meg első saját szerzeményüket. Mielőtt aláírtak volna az Afterlife-nál, olyan nagynevű kiadóknál jött ki zenéjük, mint például a Stil Vor Talent, Yoshitoshi Recordings, Diynamic, Get Physical Music és a Defected. 

Az Alfa Romero párosát alkotó Marzio Aricò és Lorenzo Bartoletti külön-külön is kivívta már a szakma elismerését – sokéves tapasztalattal a hátuk mögött – mielőtt egyesítették volna erőiket. Zenéjükben erőteljes ritmusok, lágy dallamok és mély érzelmek keverednek egymással. Ez a fajta különleges összemosódás pedig olyan csodálatos pillanatokat tud okozni a tánctéren, amire csak kevesen képesek.

A fellépők listája Peter Makto felvezetésével lesz teljes, aki múlt héten az Amsterdam Dance Event-en két fellépés alkalmából is bebizonyíthatta, hogy miért ő hazánk elsőszámú house dj-je.

Azt hiszem ezek után már nem kell ecsetelni azt, hogy miért kihagyhatatlan ez az esemény minden melodic techno / house rajongó számára! Folytatás egy hónap múlva…

Esemény: https://www.facebook.com/events/1089640968610927
Jegyek: https://cooltix.hu/event/630b5e505636f82c18bdbbe6?fbclid=IwAR3wjUURcX4JMRlWoA4fbqcEbF9AA_iPJBHgcVG2aji5DmQtzb-qxvc1UFI