A magyar Loveparade-nak is nevezett Budapest Parádét a Sziget Produkciós Iroda szervezte 2000 és 2006 között. Minden évben általában augusztus utolsó szombatján rendezték meg. Ez volt Magyarország egyik legnagyobb ingyenes, szabadtéri rendezésű felvonulása. Ahogyan az egy több százezres ingyenes tömegrendezvény esetében lenni szokott, a közönség összetétele nyilván hagyott némi kívánnivalót maga után, de 10-15 év távlatából úgy gondolom, hogy mindannyian kellemes nosztalgiával emlékezünk vissza ezekre a felvonulásokra, ahol többek között a Hyperspace és a Soundhead is indított kamiont. És ugyebár a Bónusz Fesztivál is ennek a mulatságnak a hivatalos afterparytjának számított hosszú évekig.

A legendás Budapest Parádé 2019-ben tért vissza a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyének számító Budapest Parkba. Újra átélhettük a lüktetést a korszak legnagyobb szupersztárjaival. A nagy sikerre való tekintettel a folytatás később sem maradhatott el. A szervezők pedig a napokban jelentették be a 2023-as esemény dátumát, mely ezúttal is a nyár utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre.

A 13 órás megapartin összesen három színpadon fog szólni a zene, 20 dj főszereplésével. Fellép a teljes (akkori) hazai élvonal. A headlinerek listáját pedig összesen hat külföldi lemezlovas fogja alkotni: ATB, Marusha, Mauro Picotto, Anthony Pappa, Brooklyn Bounce és Tom Novy is a lemezjátszók mögé lép.

Jegyek már kaphatók, aki siet az még igazán kedvezményes áron juthat hozzá a belépőkhöz!

Esemény: https://www.facebook.com/events/5554689611287040
Jegyek: https://totaljegy.hu/esemeny/parade-remember-2023