Egyre nagyobb érdeklődésre tart számot a három évvel ezelőtt útjára indított Private Rave. Az első idei eseményt most pénteken fogják megrendezni és – ahogy a neve is jelzi – a közelmúltig igen csak titokban mentek ezek a bulik. A technot napjainkban övező óriási hype miatt viszont azt látjuk, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan rendezvények után, ahol azt érezhetjük, hogy visszatértünk a gyökerekhez. A partysorozat nem csak hazai, hanem nemzetközi artistokat is fel szokott vonultatni. Csupa olyan előadót, akiknek a stílusa valamelyest eltér a napjainkban megszokott fősodortól.

A soron következő Private Rave alkalmából a kissé régebbi hangzás és a kőkemény dark-os témák fogják meghatározni az éjszaka zenei ívét. Lemezjátszók mögé lép a Minimal Art Family két rezidense, Adano és Zerogee, valamint Cyber Higgs ismertebb nevén  Zack Marullo – akivel korábban már olvashattatok egy terjedelmes interjút nálunk. Végül – de nem utolsósorban – itt lesz velünk TØRN, aki a hard és a keményebb hangzás képviselője és akiről stílszerűen csak annyit mondanánk, hogy ő fogja levezetni a reggeli TØRN-a órát 🙂 

A Private Rave az ikonikus óbudai harisnyagyár területén fekvő Fabrikában lesz megrendezve. Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.

A hangtechnikára sem lesz panasz, ugyanis a Corvintetőtől megörökölt Mogul Audio ládák fognak duruzsolni a fülünkbe. Ha unod a rongyrázást és távol áll tőled a tiktok technózás, akkor itt a helyed! Pénteken mindössze 2000 ft-ért merülhetsz el a 2000-es évek underground bugyraiban!

A helyszín befogadóképessége véges, ezért a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket.

 Esemény: https://fb.me/e/2qK96GaUg
Online jegyek: https://cooltix.hu/event/63c03dd0c8481c8424b64d48