Kedvenc fesztiválunk idén július 5-9. között kerül megrendezésre a festői szépségű nógrádi hegyekben. A nemzetközi fellépők listája már teljes, a szervezők pedig folyamatosan hirdetik ki a hazai artistok névsorát is. Fő csapásirány a négynegyed, bemutatva a techno / house szinte minden ágát, ami nem populáris. Az Alkotótáborban zenélni egészen különleges és maradandó élmény, a fellépők többségének számára ez jelenti az év csúcspontját. Egy részük ráadásul nem is a személyes kapcsolatok révén, hanem pályázat útján lesz kiválasztva. Vagyis az esély mindenki számára adott! A szervezők azonban nem csak a hallójárataink számára kívánnak felejthetetlen élményeket nyújtani, éppen ilyen fontos a zenéhez megfelelő látvány prezentálása is. Ha VJ-zéssel foglalkozol, akkor most jól figyelj!

Az Alkotótábor idén a vizuálosok számára is lehetőséget nyújt arra, hogy letegyék névjegyüket! A pályázat 2×30 perces műsorra ad lehetőséget a nyertes számára, hogy a péntek-szombat éjszakai külföldi meghívott vendég szettje alatt megmutassa, hogy számára mit is jelent az adott zene megfestése vizuálisan.

Töltsd le a maszkot, ami alá az illusztrált módon, zenei aláfestéssel (Silat Beksi vagy Lag) hozz létre egy pár perces demót, amit a felhívás alá tölts fel! A nyertes pályázó élőben, illetve konzerv módon is előadhatja a műsorát, amiért cserébe 2 bérletet, valamint több ezer lumen projektált fényerőt kap, és maradandó élményekkel gazdagodik. A pályázatokat május 31-e éjfélig várják a szervezők!

Bővebb infó: https://alkototabor.info/
Esemény: https://www.facebook.com/events/1214233199116122

Borítókép: Bartha Zsolt