A világ legnagyobb zeneáruháza folyamatosan kategorizálja és rangsorolja a zenéket. A techno zene több alkategóriára van bontva, ilyen a “Peak time / driving)” csoport is. Ez nagyjából a “főműsoridős” zenéknek felel meg, itt szerepelnek a legnépszerűbb darabok.

Bár underground körökben a Beatport gyakran igazi szitokszó, azért mégis felfogható egyfajta hivatkozási alapnak. A Beatport Hype – Techno (Peak time / driving) Top 10-es eladási listáját böngészve pedig egy hazai illetőségű zenét találunk az élen, hiszen a felsorolást Belocca – Metamorphosis című track-jének Marie Vaunt-féle átirata vezeti.

Marie Vaunt a Beatport Top 100-as listáinak állandó szereplője, a japán származású DJ / producer jelenleg Los Angelesben él. Saját szerzeményei olyan nagynevű kiadók gondozásában láttak már napvilágot, mint például a Drumcode, Revealed Recordings, Fe Chrome, Kneaded Pains, Autektone, Legend, Codex, vagy éppen az Alaula. Belocca mellett pedig Cosmic Boys, Dense & Pika, T78, A*S*Y*S és Kai Tracid számára is készített már remixet.

A Beatport Hype Top 100-es listáján egyébként összesen hat db track található, ami Belocca munkásságához köthető. Gratulálunk, csak így tovább!